meidenfilms voor de herfstvakantie
Films

Leuke meidenfilms voor de herfstvakantie

Het is herfstvakantie! En wat is nu een betere besteding tijdens je vakantie dan leuke meidenfilms kijken? Precies. Helemaal niks. Ik zet de leukste meidenfilms voor de herfstvakantie om te kijken op een rijtje.

Thee, heel veel chocolade, een dekentje, een paar vriendinnen en een leuke film. Perfecte besteding van je herfstvakantie, toch? Zeker met deze meidenfilms voor de herfstvakantie!

Spy

Susan Cooper (Melissa McCarthy) is een pretentieloze analist bij de CIA en de miskende held achter vele gevaarlijke operaties. Maar als haar partner (Jude Law) plotseling verdwijnt en een andere topagent (Jason Statham) in opspraak raakt, verruilt ze haar kantoorbaan voor die van infiltrant. Om de mensheid voor een ramp te behoeden, begeeft ze zich in de wereld van een dodelijke wapenhandelaar. Een hilarische film en McCarthy speelt haar rol briljant!

27 Dresses

Jane is al jaren smoorverliefd op haar baas George. De lange, stressvolle dagen die ze maakt op haar werk zijn allemaal bedoeld om hem te imponeren, maar tot op heden zonder succes. In haar vrije tijd heeft Jane eigenlijk maar één hobby: de rol van bruidsmeisje vervullen op zoveel mogelijk bruiloften. Twee huwelijken op één dag? Jane laat zich gewoon per taxi van locatie naar locatie rijden, ondertussen op de achterbank van outfit wisselend. Journalist Kevin doet verslag van bruiloften en komt Jane tegen. Ze intrigeert hem en hij gaat op onderzoek uit om te achterhalen waarom het bezoeken van bruiloften haar zo bevalt. De hele situatie wordt nog wat gecompliceerder als Janes zus Tess opduikt: jonger, sprankelend en in één klap smoorverliefd op baas George. Verlegen Jane durft er niets van te zeggen en slikt al haar commentaar in, maar die bom zal toch ooit moeten barsten.. Deze film kan ik wel 10 keer kijken!

Paper Towns

Paper Towns is een coming of age-verhaal over Quentin (Nat Wolff) en zijn raadselachtige buurmeisje Margo (Cara Delevingne), die zo dol op mysteries is, dat ze er zelf een is geworden. Margo neemt Quentin mee op een nachtelijk avontuur, maar verdwijnt dan plotseling. Wat ze achterlaat, zijn een aantal cryptische aanwijzingen die Quentin moet ontcijferen. De zoektocht mondt voor Quentin en zijn gevatte vrienden uit in een bijzonder avontuur dat zowel hilarisch als ontroerend is. Om Margo terug te vinden, moet Quentin ontdekken wat de waarde is van echte vriendschap en ware liefde.

Love, Rosie

Rosie (Collins) en Alex (Claflin) delen sinds hun jeugd alles met elkaar, van de eerste kus tot ‘de eerste keer’. De twee willen niets liever dan Londen ontvluchten en samen studeren in Amerika.

Wanneer Rosie onverwachts zwanger wordt, valt dat plan echter in duigen. Alex besluit in zijn eentje naar Amerika te gaan en in eerste instantie lijkt er niets tussen de vriendschap van Rosie en Alex te kunnen komen. Echter dreigt de afstand na loop van tijd hen toch uit elkaar te drijven, zeker wanneer het niet altijd lukt om de belangrijke momenten in het leven met elkaar te kunnen delen. Is vriendschap voor eeuwig? Let op: tissue alert!

The Age of Adaline

Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren ’30. Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen. Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis (Michiel Huisman) en een weekend bij zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen. Adaline neemt een beslissing die haar leven voor altijd zal veranderen. Wat een prachtfilm!

Ook altijd leuk: een Nicholas Sparks of Harry Potter marathon.

Dit waren de meidenfilms voor de herfstvakantie! Veel kijkplezier!

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Sabine oktober 19, 2015 at 18:11

  Ik wacht nog steeds totdat 27 Dresses op netflix verschijnt!! Die wil ik echt graag zien! De laatste kan ik wel zien en dat wil ik ook snel gaan doen (niet in de herfstvakantie want dat heb ik niet 😉 ).

  • Reply Tedje oktober 19, 2015 at 20:23

   Sabine, dan heb ik goed nieuws voor jou! 27 Dresses staat op Netflix!!

 • Reply Sabine oktober 19, 2015 at 20:29

  Haha ja in Nederland, maar in de Colombiaanse versie nog niet 🙂 Wij hebben bijvoorbeeld wel al heel lang de volledige serie van Friends (10 seizoenen dus), maar een heleboel films zijn anders dan in de Nederlandse Netflix. Hoop dat ie snel toch komt!

 • Reply hetboekenik oktober 20, 2015 at 09:11

  Supermooie films heb je uitgekozen zeg. ER zitten er enkele bij die ik ook nog wil gaan weten

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale oktober 20, 2015 at 10:56

  Helaas geen herfstvakantie voor mij, stomme uni haha. Ik heb nu zelfs tentamenweek! Maar je hebt wel hele leuke films uitgekozen. Ik vond Love, Rosie echt prachtig.

 • Reply Esther oktober 20, 2015 at 14:44

  Spy en Paper towns zijn echt geweldig. <3

 • Reply Naomi oktober 20, 2015 at 15:29

  Love rosie vond ik vooral echt heel erg leuk!

  x

 • Reply Tessa oktober 21, 2015 at 09:05

  Ik heb helaas geen herfstvakantie, maar er zitten wel wat leuke films tussen 🙂 Vooral Paper Towns, die blijft geweldig!

 • Reply Madelon oktober 21, 2015 at 14:09

  Spy vond ik echt zo’n leuke film! En 27 dresses is ook altijd een goede optie om lekker te kijken ^^

 • Reply Kim november 8, 2016 at 08:58

  Ik ben benieuwd naar papertowns!

 • Leave a Reply