leuke boeken voor kerst
Boeken

Leuke kerstboeken om te lezen met kerst

Heb jij ook zo’n zin in kerst? Kom helemaal in de kerstsferen met een leuk kerstboek op de bank, een warm kleedje en een grote kop thee. Op zoek naar mustreads voor tijdens de kerstdagen? Dit zijn leuke kerstboeken op een rij!

15 x leuke kerstboeken

We hebben vijftien heerlijke kerstboeken op een rij gezet die het lezen waard zijn! De boeken lopen uiteen in genres, maar over het algemeen tref je hier veel fijne feelgoodboeken en romans.

De kerstboekwinkel – Jenny Colgan

Als het Londense warenhuis waar Carmen werkt vlak voor Kerstmis de deuren sluit, trekt ze met tegenzin in bij haar zus in Edinburgh. Ze kan daar aan de slag in een kleine boekhandel. De winkel heeft echter betere tijden gekend en wordt met sluiting bedreigd – tenzij er een wonder gebeurt…
Bestel dit boek op Bol.com.

Langste. Kerst. OOIT. – Lisette Jonkman

Noëlle is gek op kerst. Ieder jaar op eerste kerstdag organiseert ze een diner voor een select groepje vrienden en familie. Steevast valt ze op kerstavond in slaap met de wens dat het elke dag kerst was. Alleen gaat deze keer alles fout. Als Noëlle ’s avonds eindelijk in bed ligt, is ze opgelucht dat het niet écht elke dag kerst is. Maar dan wordt ze de volgende ochtend wakker. Op eerste kerstdag.
Bestel dit boek op Bol.com.

Wat ik wil voor kerst – Catherine Walsh

Het is bijna kerst. Molly en Andrew willen naar hun families in Ierland, maar een gigantische sneeuwstorm saboteert hun vlucht. Eén keer per jaar, al tien jaar op rij, zit Molly op de laatste vlucht vanuit Chicago naast Andrew vliegtuigwijn te drinken, elkaar bijpratend over hun leven.
Bestel dit boek op Bol.com.

leuke kerstboeken

De Kerstmis vriendenclub – Becca Freeman

Hannah en Finn hebben sinds hun studietijd elke Kerstmis samen doorgebracht. Tien jaar na het begin van hun traditie, kondigt Finn aan dat hij naar Los Angeles gaat verhuizen. Dit zou dus weleens hun laatste gezamenlijke kerst kunnen worden…
Bestel dit boek op Bol.com.

Een tweede kans voor kerst – Robin Hart

Rosalie heeft haar eigen lingeriezaak en is voorzitter van de middenstandsraad in East Hazelwood. Ze heeft haar zaakjes min of meer op orde, tot er plots een fusie met buurgemeente Oxbury op tafel ligt. Victor is bestsellerauteur en eigenaar van Plantastic. Als voorzitter van de middenstandsraad van West Hazelwood moet hij samen met Rosalie in vijf maanden tijd een onvergetelijk winterdorp op poten zetten als hij een fusie met Loxington wil voorkomen.
Bestel dit boek op Bol.com. 

Een kerst om te kussen – Alison Cochrun

Ellie heeft het perfecte leven: ze is gelukkig, heeft een droombaan en op kerstavond een ontmoeting met haar droomvrouw. Maar helaas… Na een onenightstand en haar ontslag weet Ellie niet meer wat te doen. Ze gaat werken in een café en valt al snel in een sleur.
Bestel dit boek op Bol.com.

leuke kerstboeken

De wensenwinkel – Chantal Classen & Saskia M.N. Oudshoorn

beste vriendinnen Claire en Josie een wensenwinkel. De knappe aannemer Stijn verbouwt een oude naaisalon tot een winkel, en daarna stromen de wensen al snel binnen. De winkel is zo’n groot succes dat ze meer handen nodig hebben. Het liefst die van een man…
Bestel dit boek op Bol.com.

Twaalf dagen voor kerst – Jenny Bayliss

Als het op relaties aankomt, zegt de vierendertigjarige Kate Turner graag ‘Bah, laat maar’. Maar dan schrijft haar goedbedoelende beste vriendin Laura haar in voor een datingbureau. Daar beloven ze eenzame singles te helpen om liefde te vinden voor de kerstvakantie begint…
Bestel dit boek op Bol.com.

Een puppy voor kerst – Simone Luijten

Het lijkt een eenzame kerst te worden voor Monique. Ze heeft haar echtgenoot met een ander betrapt, heeft haar boeltje gepakt en is met haar twee kinderen vertrokken. Het allerliefst willen ze een puppy. Maar een puppy in huis als alleenstaande ouder?
Bestel dit boek op Bol.com.

leuke kerstboeken

Winter in de kleine bakkerij – Jenny Colgan

Het is winter in de kleine bakkerij aan het strand, en Polly is ervan overtuigd dat dit de beste kerst ooit gaat worden. Maar wanneer gaat het leven volgens plan? Want Polly’s beste vriendin vertrouwt haar een gevoelig geheim toe dat het leven van Polly en Huckle drastisch kan veranderen. En dan verschijnt er plotseling een bekend gezicht uit Polly’s verleden en wordt het nog ingewikkelder.
Bestel dit boek op Bol.com.

Een dag in december – Josie Silver

Laurie is er zeker van dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Het leven is geen romantische film, toch? Maar dan, op een besneeuwde decemberdag, ziet ze vanuit de bus een jongen bij de halte van wie ze vóélt dat hij de ware is. Hun ogen ontmoeten elkaar, er is een magisch moment… en dan rijdt de bus door.
Bestel dit boek op Bol.com.

Een eenzame kerst? – Amanda Prowse

Meg is een alleenstaande moeder en is gelukkig met haar zoontje Lucas. Maar tijdens de periode voor Kerstmis begint het altijd te kriebelen. De versierde straten, de winkels vol met kerstcadeautjes en de supermarkten die alle soorten feestmaaltijden aanprijzen. Meg droomt al jaren van een heel gezellige en sfeervolle kerst. Met een echte kerstboom, versieringen in huis en cadeautjes bij de open haard. Maar er mist toch iets in haar leven. Voor wie zou ze eigenlijk het hele huis in kerstsfeer brengen? Alleen voor haar zoontje?
Bestel dit boek op Bol.com.

leuke boeken voor kerst

Winter in Virgin River (Virgin River #4) – Robynn Car

Op zoek naar de man die het leven van haar inmiddels overleden echtgenoot heeft gered, komt Marcie terecht in Virgin River. Vier jaar geleden sleepte Ian Buchanan het zwaargewonde lichaam van zijn beste maat weg uit een vuurgevecht in Irak, waarna hij spoorloos verdween. Als Marcie hem eindelijk vindt – in een hut in de bergen waar hij een teruggetrokken bestaan leidt – ontdekt ze onder de ruwe buitenkant een gewonde ziel.
Bestel dit boek op Bol.com.

Winter in Schotland – Sarah Morgan

In de koude Schotse Hooglanden droomt Suzanne McBride van de perfecte kerst met haar drie totaal verschillende dochters. Maar zullen ze een hele vakantie met elkaar overleven? Suzanne zal moeten vertrouwen op de kracht van familiebanden om haar dochters weer bij elkaar te krijgen.
Bestel dit boek op Bol.com.

Winterbloesem – Corina Bomann

Een paar weken voor Kerstmis spoelt op het strand bij een kuuroord een schipbreukelinge aan. De jonge vrouw weet niet meer hoe ze heet, waar ze vandaan komt of wat er is gebeurd met het schip waar ze op zat. Haar enige bezit is de tak van een fruitboom die in haar kleren verstrikt is geraakt.
Bestel dit boek op Bol.com.

Leuke kerstboeken voor de feestdagen

We hopen dat we je op weg hebben geholpen met deze leuke kerstboeken voor de feestdagen. Ze zijn niet alleen heel leuk om te lezen tijdens de feestdagen maar ook heel leuk om cadeau te geven of om te vragen. Zoek je nog last-minute een boek om te lezen? Dan zou het wellicht kunnen kijken naar de e-bookversies van de boeken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.