Films

Leuke films die Tedje de laatste tijd heeft gezien

the-nice-guys

Afgelopen tijd zag ik weer een heleboel leuke films in veel verschillende genres. Tijd om ze eens te delen met jullie! Mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie voor leuke films voor een filmavondje, kun je hier misschien wat tips uithalen. 

Fotocredit: Warner Bros 

The Nice Guys (2016)

Los Angeles, de jaren 70. Holland March is een eigenzinnige en vertroebelde privédetective die een onverwachte samenwerking met het ingehuurde werkpaard Jackson Healy aangaat. Samen trachten ze de verdwijning van een meisje op te lossen die al snel in verband wordt gebracht met de dood van een pornoster. Naarmate ze dichter bij de waarheid komen, merken ze dat er een grote samenzwering gaande is. 

Zin om een grappige film samen met je vriend te kijken? Dan is The Nice Guys echt een aanrader. Ik heb echt gelachen om Ryan Gosling en Russel Crowe. Het is geen steengoede misdaadkomedie, maar hij is wel echt de moeite waard om te kijken.

The Secret Life of Pets (2016)

Max woont in een appartementencomplex in Manhattan. Zijn leven als favoriete huisdier komt echter op zijn kop te staan als zijn eigenaar een bastaard genaamd Duke mee naar huis neemt. Als blijkt dat het schattige witte konijntje Snowball een leger van verlaten huisdieren bijeen brengt om wraak te nemen op alle gelukkige huisdieren, moeten ze hun ruzies even opzij zetten.

Deze film wilde ik al zo lang zien! Hij leek me zo leuk dat ik me er misschien iets te veel op heb verheugd. Het was zeker een leuke animatiefilm, maar ook niet de beste die ik ooit heb gezien. Ik vond de karakters vooral erg goed neergezet. Het verhaal vond ik iets minder, maar desalniettemin moet je deze ook gezien hebben!

Bridget Jones’s Baby (2016)

Nadat Bridget Jones heeft gebroken met Mark Darcy loopt haar leven niet helemaal volgens plan. De vrijgezelle 40-plusser besluit zich weer te concentreren op haar baan als top producer en zich weer te omringen met oude en nieuwe vrienden. Voor een keer heeft Bridget alles onder controle. Dan krijgt haar liefdesleven een wending. Ze ontmoet de onstuimige Amerikaan Jack, de minnaar die alles is wat Mark niet was. Wanneer ze zwanger raakt is er slechts één kink in de kabel: ze kan slechts met 50% zekerheid zeggen wie de vader is.

I love Bridget Jones! Ik heb deze film in de bioscoop gezien en ik heb zó hard gelachen. Echt een aanrader om sowieso nog een keer te gaan kijken. Lees hier trouwens de recensie van Bridget Jones’s Baby!

Bachelorette (2012)

Onopgeloste kwesties tussen vier vriendinnen van de middelbare school komen weer tot leven als de minst populaire van hen zich verlooft met een van de meest begeerde vrijgezellen in New York City en de anderen vraagt om bruidsmeisjes te zijn op haar huwelijk. 

Bridesmaids is een van mijn lievelingsfilms, daarom vind ik het altijd riskant om een film in hetzelfde genre te kijken. Want meestal zijn deze heel slecht. En wat als ‘ie nou beter is dan Bridesmaids? Dat kan niet!!! Toch keek ik Bachelorette op Netflix. Hij is zeker niet zo leuk als Bridesmaids, maar ik vond hem wel erg vermakelijk en grappig. Aanrader!

Hunt for the Wilderpeople (2016)

Een opstandige jongen (Julian Dennison) uit de stad vlucht samen met zijn chagrijnige pleegoom (Sam Neill) de wildernis in van Nieuw-Zeeland. Wanneer de twee verdwalen in de bossen moeten de twee hun meningsverschillen opzij zetten om te overleven. Een nationale klopjacht wordt georganiseerd om het duo te vinden.

Zin in een bijzondere, goede film? Dan ben je bij Hunt for the Wilderpeople aan het juiste adres. Het is een Wes Anderson-achtige film (Moonrise Kingdom) en ik vond het echt een hele leuke film. Je moet er wel van houden, maar de trailer geeft je een goede indicatie. Kijk dus van tevoren even of dit wat voor jou is!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Romy oktober 22, 2016 at 09:37

  Huisdiergeheimen vond ik ook geweldig! The Nice Guys was dan weer wat minder mijn ding. En naar Bridget Jones ben ik ook nog razend benieuwd!

 • Reply Naomi oktober 22, 2016 at 11:48

  Ik zag bachelorette ook op netflix staan, hij staat ook op mijn lijstje.

  xx

 • Reply Story addict oktober 22, 2016 at 13:38

  Ik zou The secret life of pets denk ik ook nog wel leuk vinden zonder geluid xD zo leuk geanimeerd!

 • Reply Esther oktober 22, 2016 at 13:41

  Hunt for the wilderpeople is zo geweldig!

 • Reply Jolien oktober 22, 2016 at 15:54

  Ik kan niet wachten om naar Bridget Jones te gaan kijken, ik vond de vorige 2 films echt geweldig!

 • Reply Rachel van Egmond oktober 22, 2016 at 22:59

  Hunt for the wilderpeople is echt ontzettend leuk! Ik heb hem net op jullie advies bekeken. Bedankt voor de tip! (Zelfs mijn vriend vond hem leuk!!! 🙁 )

 • Leave a Reply