boekhoes
Boeken

Leuke boekhoezen

Ken je dat? Dat je je boek meeneemt in je tas, maar dat-ie dan beschadigd raakt doordat hij in je tas zit. Niets zo vervelend als een boek dat beschadigd raakt omdat je het meeneemt. In dit artikel hebben we wat leuke boekhoezen, ofwel booksleeves, voor je verzameld!

Mooie boekhoezen

Er zijn verschillende boekhoezen op de markt. Via Bol.com of Amazon heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen uit boekhoezen met een rits, of juist boekhoezen die met een trekkoord te sluiten zijn. Of wat dacht je van een booksleeve met klittenband? In sommige gevallen zit er extra opbergruimte in, handig als je je boeken wil annoteren of je e-reader mee wil nemen.

Boekhoezen van LParkin

boekhoezen boekhoezen

Zelf heb ik een boekhoes van LParkin. Ik heb bewust voor dit merk gekozen omdat er een rits in zit en het een grote hoes is. Hij voelt kwalitatief goed aan en is van mooi materiaal gemaakt.

Deze bookcase is onder andere te koop bij Amazon en kost rond de €20.

Boekhoezen van Kapax

boeksleeve

De boekhoezen van Kapax komen in allerlei mooie designs. Je hebt ook extra opbergruimte, om bijvoorbeeld een pen mee te nemen of je annoteermateriaal. De booksleeve is niet af te sluiten en blijft dus open. Ze hebben dus meerdere designs en de prijs ligt rond de 17-20 euro.

Deze bookcase is onder andere te koop bij Amazon.

Booksleeves van Story Sleeve

booksleeve

Story Sleeve is een Nederlands bedrijf dat onder meer te koop is via Bol.com en hun eigen webshop. Ze hebben twee verschillende formaten en vooral hele vrolijke designs.

Klik hier om deze booksleeve te kopen bij Bol.com.

Wat zijn boekhoezen?

Boekhoezen heten ook wel booksleeves of bookcases. Het zijn handige hoezen die je kunt gebruiken om je boek in te stoppen zodat-ie niet beschadigd raakt. Deze booksleeves beschermen je boek dus tegen krassen, vouwen (!) of juist tegen vuil. Handig, toch? Zo blijft je boek mooi bewaard.

Wat zijn voordelen van een booksleeve?

De voordelen van een boekenhoes is dat je je boek veilig kunt meenemen. Je kunt je boek beschermen tegen vuil en je kunt voorkomen dat de punten van het omslag beschadigen, of juist dat er krassen op het omslag komen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *