Boeken

Leuke boekenwinkels in Breda

 

Breda, de prachtige stad in het zuiden van Nederland, biedt niet alleen een rijke geschiedenis en gezellige horeca, maar ook een heleboel leuke boekenwinkels. Hier vind je alle boekenwinkels in Breda.

De Vrije Boekhandel

De mooiste boekwinkel van Breda is De Vrije Boekhandel in de Veemarktstraat en is echt een begrip in de stad. Gevulde boekenkast tot aan het plafond, je kunt hier heerlijk rondstruinen. De winkel bestaat al sinds 1973. De winkel staat vol met literatuur, poëzie, klassieken, kinderboeken, woordenboeken, kunst, fotografie, architectuur, natuur, muziek, reisboeken, kookboeken, filosofie, religie, regionale boeken, geschiedenis, psychologie en sportboeken.

Veemarktstraat 40, Breda

Libris Boekhandel Buitelaar

Boekhandel Buitelaar Breda is dé boekhandel voor iedereen, midden in het centrum van Breda. Van meeslepende literatuur tot Ottolenghi en van tijdschriftenpakket tot praktisch handwerkboek: ze hebben het allemaal. Er zijn ook heel veel kinderboeken te vinden.

Grote Markt 11, Breda

Latte’s and Literature

Ben je op zoek naar een Engelse boekwinkel? Die vind je gewoon in Breda! Maar ook in Latte’s and Literature kun je terecht voor een lekkere kop koffie, een stuk taart of een broodje. Hoe leuk! De winkel richt zich op Engelstalige boeken in diverse genres waaronder literatuur, spanning, non-fictie, science fiction, fantasy, kinderboeken, young adult, cadeauboeken, reisboeken, comics en manga.

Nieuwstraat 18, Breda

Libris Boekhandel Vives

Op zoek naar een boekenwinkel in het Ginneken in Breda? Dan kun je terecht bij Libris aan de Ginnekenweg. Je vindt hier alles wat je zoekt!

Ginnekenweg 52-54, Breda

De Kinderboekentuin

De Kinderboekentuin in Breda is dé boekwinkel voor kinderboeken in Breda. Vanuit de achtergrond van eigenaresse Annelies haar liefde voor kinderboeken wilde ze graag het lezen bij kinderen promoten. Hoe eerder je erbij bent, hoe beter! Al vanaf de babyleeftijd kunnen we kinderen voorlezen. Het helpt taalgevoel te ontwikkelen en bovendien vinden baby’s en jonge kinderen het fijn. Annelies heeft vele jaren op scholen gewerkt en weet alles van dyslexie en TOS . Zij gaat met de kinderen op zoek naar kinderboeken die ze wel leuk vinden en die ze wel kunnen lezen.

Speelhuislaan 80, Breda

Relay

Op het station van Breda vind je Relay. Nog een cadeautje nodig, of wil je een boek of tijdschrift kopen voor onderweg? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier ook Engelse boeken en allerlei cadeauartikelen.

Gravinnen van Nassauboulevard 51, Breda

Deze artikelen vind je misschien ook leuk om te lezen: 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *