Algemeen

Leuk boekje: One Line a Day

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sinds het begin van dit jaar schrijf ik iedere dag in mijn One line a day boekje. In dit boek schrijf je vijf jaar lang elke dag een gedachte op. 

Sinds ik kan schrijven houd ik een dagboek bij. Eerst op papier, maar toen ik begon met mijn blog ging ik verder online. Maar toch miste ik iets om fysiek te bewaren. Mijn oog viel een hele tijd geleden op One Line a Day. Een super mooi boekje om te zien en het is ook nog eens een heel leuk concept. Je schrijft iedere dag een paar regels in het boekje, en dat gedurende vijf jaar. Super leuk om te zien wat je precies een jaar geleden hebt gedaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

One Line a Day

Ik ben heel benieuwd hoe lang ik het vol ga houden, maar tot nu toe heb ik braaf iedere dag in het boekje geschreven. Ik vind het heel leuk dat je steeds maar een paar dingen kunt opschrijven en dat je geen ellenlange verhalen hoeft op te schrijven. Lekker kort en krachtig en zo is het ten miste ook makkelijker om het lang vol te houden. Ik heb het boekje op mijn nachtkastje liggen en iedere avond voor het slapen schrijf ik er iets in.

De leukste momenten moeten nog komen. Dat zijn namelijk de dagen die je voor de tweede, derde, vierde of vijfde keer gaat ‘beschrijven’. Je kunt dan zeggen: Hey! Dat is alweer een, twee, drie of vier jaar geleden!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het One Line a Day boekje kun je hier bestellen! Heel leuk voor jezelf, maar ook super tof om cadeau te doen aan iemand!

Heb jij ook een One Line a Day boekje? Zo ja, ben je er nog steeds mee bezig?

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.