Algemeen

Leuk boekje: One Line a Day

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sinds het begin van dit jaar schrijf ik iedere dag in mijn One line a day boekje. In dit boek schrijf je vijf jaar lang elke dag een gedachte op. 

Sinds ik kan schrijven houd ik een dagboek bij. Eerst op papier, maar toen ik begon met mijn blog ging ik verder online. Maar toch miste ik iets om fysiek te bewaren. Mijn oog viel een hele tijd geleden op One Line a Day. Een super mooi boekje om te zien en het is ook nog eens een heel leuk concept. Je schrijft iedere dag een paar regels in het boekje, en dat gedurende vijf jaar. Super leuk om te zien wat je precies een jaar geleden hebt gedaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

One Line a Day

Ik ben heel benieuwd hoe lang ik het vol ga houden, maar tot nu toe heb ik braaf iedere dag in het boekje geschreven. Ik vind het heel leuk dat je steeds maar een paar dingen kunt opschrijven en dat je geen ellenlange verhalen hoeft op te schrijven. Lekker kort en krachtig en zo is het ten miste ook makkelijker om het lang vol te houden. Ik heb het boekje op mijn nachtkastje liggen en iedere avond voor het slapen schrijf ik er iets in.

De leukste momenten moeten nog komen. Dat zijn namelijk de dagen die je voor de tweede, derde, vierde of vijfde keer gaat ‘beschrijven’. Je kunt dan zeggen: Hey! Dat is alweer een, twee, drie of vier jaar geleden!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het One Line a Day boekje kun je hier bestellen! Heel leuk voor jezelf, maar ook super tof om cadeau te doen aan iemand!

Heb jij ook een One Line a Day boekje? Zo ja, ben je er nog steeds mee bezig?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Sanne januari 25, 2016 at 06:11

  Klinkt super leuk alleen ben ik niet zo goed in het bijhouden van dit soort dingen..

 • Reply Chantal januari 25, 2016 at 08:52

  Ik ben ooit aan dit boekje begonnen, na een half jaar ben ik ermee gestopt. Achteraf vind ik het heel jammer, want het kost eigenlijk bijna geen tijd…Misschien dat ik ooit een nieuwe haal en opnieuw begin 🙂

 • Reply hetboekenik januari 25, 2016 at 09:35

  He, ik zag deze net op Bol en ik wou het ook kopen. Ziet er zo leuk uit, maar ik weet niet of ik het zou volhouden

 • Reply Jet januari 25, 2016 at 13:06

  Ik heb er zelf ook iets over geblogd! Ik vind het lastig vol te houden, maar het is erg leuk! Dit is alweer mijn tweede jaar…

 • Reply Esther januari 25, 2016 at 13:19

  Super tof! Ik ben alleen bang dat ik het echt niet lang ga volhouden, haha!

 • Reply Nikita januari 25, 2016 at 19:35

  Ik heb iets gelijkaardigs, maar bij mij is het elke dag een vraag. En na een jaar begin je gewoon weer bij de eerste pagina net als dit boekje. Gewoon hetzelfde, maar dan met vragen. Ik ben ook benieuwd hoe lang ik hoe volhou en wat mijn antwoorden over een jaar zijn xxx

 • Reply Karolina januari 26, 2016 at 13:01

  Ik heb de Q&A a day. Je hebt elke dag een vraag of stelling die je moet beantwoorden. Ik ben nu al mijn 3 jaar begonnen. Ik dacht eerst dat het mij niet zou lukken maar ik heb die op mijn bureau liggen en schrijf erin voordat ik naar bed ga.

 • Reply Vivian januari 31, 2016 at 13:05

  Ik vind dit stiekem wel heel erg leuk! Misschien iets voor mijn verjaardag…

 • Leave a Reply