Leigh Bardugo bloggers meet & greet - Adorable Books
Interview

Leigh Bardugo bloggers meet & greet

leighbardugo

Gisteren, zondag, was het zo ver: de Leigh Bardugo bloggers meet & greet. Leigh Bardugo is schrijfster van de Grisha trilogie en vandaag verschijnt haar nieuwste boek List en leugens eindelijk in Nederland. Wat had ik uitgekeken naar de bloggers meet & greet! Het vond plaats in een café in Amsterdam en er waren een aantal bloggers aanwezig. We kregen de kans om allerlei vragen aan Leigh te stellen, met haar op de foto te gaan en natuurlijk een handtekening te scoren voor in het nieuwste boek: List en leugens.

Leigh Bardugo is een onwijs leuke en grappige vrouw, laat ik dat voorop stellen. Ze heeft echt humor, i like that! Ze is nu een maand lang weg van huis. In een maand tijd bezocht ze een aantal landen voor de Magic & Mayhem tour. Zo is ze in Zweden geweest, de UK en nu eindigt ze haar tour in Nederland. Tof, vinden jullie niet? Ze vertrekt bijna naar huis en ik vroeg haar wat het eerste is dat ze gaat doen als ze thuis is. “Ik ga mijn hond platknuffelen. Als ik voor de deur sta, staat mijn hond al klaar om geknuffeld te worden. De was kan wel even wachten, ik ga de hele dag tv-series kijken en met mijn hond knuffelen”

Waar Leigh haar inspiratie vandaan haalt om te schrijven? Ze weet het niet! Soms komt het van reizen, van lezen, research. “Als ik onder de douche sta heb ik vaak goede ideeën. Dan ben ik mijn haar aan het inzepen en komt er ineens een idee binnen, maar ook als ik in bed lig heb ik soms ideeën. Dan spreek ik een spraakbericht op mijn telefoon in, en als ik heel slaperig ben komen daar de meest rare dingen uit.” Leigh deed zichzelf na terwijl ze half aan het slapen was en een idee insprak, het was hilarisch.

De meet & greet eindige met een fotosessie. We mochten allemaal op de foto met Leigh en er werd een groepsfoto gemaakt. Wat was het gezellig! We hebben echt kunnen kletsen, we hebben gelachen en het was enorm leuk.

List en leugens is vanaf vandaag te verkrijgen. Er is een normale variant, die kost €19,99 en er is een limited edition, die kost €25,- 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Esther november 2, 2015 at 21:14

    Wat super tof. Ik vind de grisha serie zo geweldig! Leigh lijkt mij ook een hele leuke vrouw. 🙂

  • Reply Patriecia november 3, 2015 at 11:32

    Ik ben zaterdag naar het Blossom Books event geweest. Leigh is inderdaad echt ontzettend grappig!
    Ik wou dat ik ook naar het bloggersevent had gemogen! Lijkt me heel leuk om in een wat intiemere setting met haar te kletsen!

  • Leave a Reply