Boeken

Last minute kerstcadeaus voor booklovers onder de 15 euro

Het is bijna Kerst! Heb jij al je cadeaus al ingeslagen of moet je nog last minute dingen halen of bestellen? Wij maken het je makkelijk en zetten 6 leuke kerstcadeaus op een rijtje onder de 15 euro, waar je booklovers sowieso blij mee maakt! 

Wie is de Mol? 2018 Molboekje (€14,99)
Moet je een cadeau kopen voor iemand die verslaafd is aan Wie is de Mol? Dan is het Molboekje van het nieuwe seizoen (2018) waarschijnlijk een schot in de roos! Om alle aantekeningen, speculaties en constructies bij te houden in handige invulschema’s. Mét extra informatie over alle deelnemers. Je vindt het boekje hier.

Bullet Journal 2018 (€11,99) 
Als iemand verslaafd is aan lezen, wil dat vaak ook wel zeggen dat diegene houdt van plannen en lijstjes maken. Misschien is een bullet journal iets voor hem of haar! Een agenda die je totaal zelf kan vormgeven met to do lijstjes, doelen en schema’s. Leuk om creatief bezig te zijn! Je vindt deze bullet journal hier.

Notitieboek (€5)
Een bullet journal te ingewikkeld? Ga dan voor een gewoon notitieboek. Altijd goed! Bij Hema kun je altijd terecht voor een notitieboek met een leuk design, zoals deze!

Scheurkalender Make that the cat wise (€14,99)
Een leuk cadeau waar je niet altijd meteen aan denkt: een scheurkalender! Handig voor op de wc, heb je wat te lezen (en te lachen met deze variant). Bestel de scheurkalender van Make that the cat wise hier.

One Line a Day (€13,99) 
2018 wordt het derde jaar dat ik mijn One line a day boekje ga invullen. De bedoeling is dat je 5 jaar lang iedere dag een zin opschrijft. Dat kan zijn wat je die dag hebt gedaan, een inspirerende quote of iets anders wat je bij die dag vindt passen. Heel leuk om te bewaren en om in terug te bladeren! Bestel het boekje One line a day hier. Je hebt hem ook in een Nederlandse versie.

999 vragen aan jezelf (€9,99) 
We vragen je het hemd van het lijf over alles en iedereen in je leven, van je geboorte tot nu en over de toekomst. Er zijn open vragen, meerkeuzevragen, ja/nee-vragen, tweekeuzevragen, ‘drie dingen-vragen’, 10-punts schalen. Hier ben je wel even zoet mee! Bestel het 999 vragen aan jezelf boek hier.

Heb jij de kerstcadeaus al ingeslagen? 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *