Boeken

Korting op De Zeven Zussen van Lucinda Riley op Bol.com

Deze actie willen we jullie niet onthouden… Je krijgt namelijk t/m 30 augustus €3 korting op deel 2 t/m 6 van De Zeven Zussen van Lucinda Riley op Bol.com!

Kortingscode Zeven Zussen Bol.com

Krijg nu 3,- korting per boek met de cadeaukaartcode ZEVENZUSSEN. Deze actie is geldig van 20 juni t/m 30 augustus op deel 2 t/m 6.

Het enige dat je hoeft te doen is de code ZEVENZUSSEN in te voeren als je gaat afrekenen op Bol.com. Een ideaal excuus om toch al die delen uit de reeks van de Zeven Zussen te bestellen… Ideaal voor je vakantie!

Klik hier om de boeken te bestellen op Bol.com

Waar gaat De Zeven Zussen over?

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen? De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Wil je weten wat de volgorde is van de serie is? Klik hier om de volgorde van de Zeven Zussen serie te bekijken. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *