Kookboek: Van keukenmeid tot Dinerdiva - Adorable Books
Boekrecensies, Kookboeken

Kookboek: Van keukenmeid tot Dinerdiva

Dit boek kocht ik alweereen tijdje geleden. Het boek is heel leuk vormgegeven, en er staan ook nog eens hele lekkere en makkelijke recepten in. Het boek is van het merk ‘My Life is sweet’. Op het moment dat ik dit boek kocht, was My Life is Sweet een populair merk. Nu is het iets teruggedrongen voor mijn gevoel, maar het kookboek is niet minder leuk. Niet alleen om uit te koken, ook om lekker doorheen te bladeren op een luie middag.

Het boek is opgedeeld in een aantal categorieën, onder andere ‘How Sweet it is’, ‘Dinner for two’ en ‘December Delight’. Bij elke categorie staan bijpassende recepten. Ik vind het heel leuk om alleen al door het boek te bladeren. Ik heb er nog niet heel veel uit gemaakt, maar dat komt vast nog wel een keer goed. ‘How Sweet it is’ is mijn favoriet, omdat er voor een zoetekauw als ik genoeg lekkers instaat. Taarten, koekjes, drankjes, jum.

Er staan ook recepten in voor lekker tapas hapjes en andere lekkere dingen die je goed kunt gebruiken als je een feestje geeft.

Pasta in overvloed in dit boek. Aan het eind van elke categorie is een ‘8x…’, en aan het eind van eentje staat ‘8x Pasta’. Hier staan heerlijke pastasauzen bij, met tips welke pastasoort het lekkerst is. Hier heb ik al een keertje iets van gemaakt.

Ook is er een pagina ‘8x Sweet cookies’, hier staan acht versies van heerlijke zandkoekjes. Perfect voor elke gelegenheid toch?

 

Heerlijke sandwiches en bagels voor een zondagochtend brunch kun je ook vinden in dit boek.

Eigenlijk heb ik nog veel te weinig gemaakt uit dit kookboek, dus dat moet ik maar weer een keer doen!

 

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply marina april 20, 2012 at 10:55

  Dag Marjolein,

  Als je dit kookboek leuk vindt dan zul je ook het nieuwe boek van Jill, Giftguide voor girls, leuk vinden! Daarin vind je 20 zelfmaak cadeautjes voor 20 types vriendinnen, zoals lipgloss voor de beautyvriendin, minitaartjes op een presenteerplateau voor de sweet vriendin, een vaasje voor de organic vriendin en ga zo maar door. Het ligt vanaf vorig week in de winkel, vers van de pers dus.
  Hartelijke groet Marina

 • Reply Lyanne april 20, 2012 at 20:19

  Wat ziet dit er leuk uit! Ik heb heel wat kookboeken, maar ik gebruik ze eigenlijk nooit. Misschien dat dit boek meer resultaat boekt haha.

 • Leave a Reply