Boekrecensies, Kookboeken

Kookboek: Lekker en Simpel

 photo IMG_3701a.jpg

Koken, wie houdt er niet van? Ik wel in ieder geval, en al helemaal van het eten van al het lekkers wat er verkrijgbaar is. Ik ben al heel lang fan van de website Lekker en Simpel. Toen ik hoorde dat Jorrit en Sofie (eigenaars van de website) een kookboek gingen maken, was ik door het dolle heen. Jippie! 

 photo IMG_3704a.jpg

De blog van Jorrit en Sofie is zo leuk omdat alles daadwerkelijk lekker en simpel is. Ik maak regelmatig recepten van hun blog en ze zijn eigenlijk altijd lekker. Je hebt niet zoveel nodig en het is zo klaar!

 photo IMG_3706a.jpg

Er staat van alles in het kookboek. Lasagne uit de pan, yum, dat lijkt me lekker! En makkelijk ook! Als je op kamers woont en je hebt geen oven, is dit de perfecte oplossing!

 photo IMG_3707a.jpg

Of wat dacht je hiervan…. Chocoladewentelteefjes. Het water loopt me in de mond!

 photo IMG_3708a.jpg

Dit ga ik sowieso nog een keer maken: de sushisalade! Ik ben dol op sushi en ik heb het een aantal keer zelf gemaakt met (waaronder met mijn lieve collega’s van Adorable Books), maar dit is toch wel ideaal als je geen tijd hebt om al die rolletjes te maken. 🙂

In het Lekker en Simpel kookboek staan 100 gerechten die simpel te bereiden zijn. Veel hoofdgerechten, taarten waar je geen oven voor nodig hebt, ontbijtrecepten en bijgerechten. Ik heb ook een Maltesertaart voorbij zien komen. Die MOET ik maken! Het Lekker en Simpel kookboek is een kookboek dat iedere student in huis zou moeten hebben. Gewoon, omdat het zo lekker makkelijk is allemaal!! Geen moeilijke ingrediënten, maar gewoon simpel. En lekker.

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply shureska november 18, 2014 at 01:07

  Erg gaaf om te zien. Ga het ook halen. Heerlijk eten dat simpel te maken is is erg fijn!

 • Reply De leukste kookboeken voor op je verlanglijstje | Teddlicious november 25, 2014 at 07:32

  […] en Simpel Over het Lekker en Simpel-kookboek heb ik laatst nog een artikel geschreven, maar die mag ook zeker niet ontbreken in dit lijstje! In het Lekker en Simpel kookboek […]

 • Reply WyattPigottz mei 26, 2015 at 23:04

  Hello admin, i see your page needs fresh articles. Daily updates will
  rank your blog in google higher, content is king nowadays.
  If you are to lazy to write unique posts everyday you should search in google for:
  Ightsero’s Essential Tool

 • Leave a Reply