Kookboeken

Kookboek: Jamie’s Comfort Food

Het is geen geheim dat ik gek ben op lekker eten. En bij lekker eten horen natuurlijk lekkere recepten! Mijn vriend weet dat natuurlijk als geen ander en gaf me een prachtig (dik) kookboek cadeau voor kerst. Sindsdien kan ik in dit kookboek blijven bladeren. Want wat staan er veel lekkere recepten en mooie foto’s in Jamie’s Comfort Food van Jamie Oliver.

Allereerst even een petje af voor de vormgeving. De kaft van het boek is echt prachtig. Hij is knalroze, met zwarte letters en voelt super stevig en luxe aan. Ja, dit staat sowieso prachtig op je keukenplank.


Het boek is onderverdeeld in een aantal categorieën. Het gerecht dat meteen mijn aandacht trok is van deze ‘Krankzinnige burger’. OMG. Ziet dit er niet amazing uit? Ik denk dat ik deze binnenkort zeker ga maken. Het boek is heel overzichtelijk, waardoor het meteen duidelijk is wat je voor het recept nodig hebt, hoe lang je ongeveer bezig bent met het recept en het wordt begrijpelijk uitgelegd.


Het boek bevat echt de meest prachtige plaatjes. Ik kan er dan ook uren in bladeren en gewoon alleen naar de foto’s kijken. Daar word ik al vrolijk van. O god, i love food.


Wat ik ook erg leuk vind is dat het boek recepten uit verschillende keukens bevat. Zo is het boek lekker gevarieerd en kun je ook nieuwe keukens ontdekken. Er staan wat simpele recepten in, maar ook een paar waar erg veel tijd in gaat zitten.


Hoe lekker ziet dit eruit?


De naam alleen al… Yummyyyy!


Jamie’s Comfort Food bevat volgens Jamie Oliver veel guilty pleasures, maar ook staan er recepten in die je een good mood bezorgen. Er staan hoofdgerechten, voorgerechten, bijgerechten én toetjes in. Je kunt dus een hele tijd aan de slag met dit boek, zonder dat het saai wordt.


Ik ben ontzettend blij dat ik dit prachtige kookboek gekregen heb. Ik ga binnenkort eens flink aan de slag en een aantal recepten uit dit boek proberen. Als je een resultaat daarvan wil zien, moet je maar even mijn instagram-pagina in de gaten houden. Daar komen zeker foto’s op als het gerecht is gelukt! Ik denk dat Jamie’s Comfort Food een must is in iedere keuken van de kookliefhebbers! Het boek kost €29,99 en is o.a. te koop op Bol.

Wat is jouw ultieme guilty pleasure op eetgebied?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.