Boekrecensies,  Kookboeken

Kookboek: In perfecte conditie – Ellen Hoog

inperfecteconditie1
Gezond eten en bewust sporten is onlosmakelijk met elkaar verbonden voor een perfectie conditie, aldus Ellen Hoog. Deze maand lanceerde ze haar allereerste boek: een kookboek, met 42 gezonde recepten en 6 uitdagende work-outs. Zelf probeer ik steeds meer bewust te gaan leven en aangezien ik Ellen Hoog echt een geweldige topsporter vind, was ik enorm benieuwd geworden naar ‘In perfecte conditie’.
inperfecteconditie2
Wat ik zo leuk vind aan dit boek, is dat er zowel gezonde recepten in staan als oefeningen die je kan doen. Alles om een perfect lichaam te krijgen. De oefeningen zijn duidelijk uitgelegd met heldere foto’s.

inperfecteconditie3 inperfecteconditie4
Sowieso vind ik de fotografie in dit boek echt prachtig. Als ik naar de foto’s van de gerechten kijk, krijg ik meteen zin om ze te maken.

inperfecteconditie8 inperfecteconditie9
Het boek is heel duidelijk ingedeeld. Het boek begint met juices en smoothies, om vervolgens work-out 1 te demonstreren. Vervolgens krijg je een aantal ontbijt recepten en een tweede work-out. Daarnaast staan er nog healthy breaks, work-out 3, lunch recepten, work-out 4, power snacks, work-out 5, diner recepten, work-out 6 en een aantal guilty pleasures in. Het is dus heel logisch ingedeeld.

inperfecteconditie6 inperfecteconditie7 inperfecteconditie10
De recepten zijn erg duidelijk uitgelegd. Wat ik ook fijn vind, is dat ze bestaan uit ingrediënten die goed verkrijgbaar zijn. Er staan echt heerlijke recepten in dit boek. Ik krijg er echt zin van om aan de slag te gaan! En heel leuk: je kan dus eigenlijk je dagmaaltijd uit dit boek halen!

inperfecteconditie12 inperfecteconditie5
Ik kan In perfecte conditie echt aanraden als jij gezonder wil gaan leven en conditie en kracht op wil bouwen. Het boek is zowel geschikt voor de beginner als gevorderde mensen. Ook fijn: de oefeningen kun je gewoon lekker thuis uitvoeren.

inperfecteconditie13
Van mij mag Ellen Hoog zeker een deel 2 uitbrengen! Ik ga binnenkort flink aan de slag en een aantal recepten uit dit boek proberen. Als je een resultaat daarvan wil zien, moet je maar even mijninstagram-pagina in de gaten houden. Daar komen zeker foto’s op als het gerecht is gelukt! In perfecte conditie is nu te koop, o.a. bij Bol.com en kost €19,99.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *