Kookboek: Het 5-or-less-kookboek - Adorable Books
Algemeen

Kookboek: Het 5-or-less-kookboek

Ik was begin januari jarig, en verwende mijzelf met een cadeautje: Het ‘5-or-less-kookboek’, geschreven door de meiden van ChicksLoveFood. Hij stond al heel lang op mijn verlanglijstje, mede dankzij Tedje, die het boek ook al in een eerder gepubliceerd artikel benoemde. Vandaag lees je er meer over op onze blog!

Nina en Elise begonnen 3 jaar geleden de foodblog ‘Chickslovefood.com’. Zij postten een artikel genaamd ‘5-or-less’, iedere dinsdag op hun blog. In zo’n artikel werd er een recept gemaakt dat bestond uit maximaal 5 ingrediënten. En nu hebben ze daar dus een boek van!

Allereerst vind ik het een heel slim concept. Ik heb soms van die dagen dat ik gewoon geen zin heb om moeite te doen met koken, en dit boek is de ideale uitkomst. Mijn vriend was ook meteen geïnteresseerd: Hij vindt koken leuk, maar tot een bepaald niveau. Dit boek zou hij nog wel redelijk snel grijpen, denk ik.

 

Toen we het boek net in ons bezit hadden, hebben we diezelfde avond een gerecht gemaakt uit het boek en het was echt zó simpel en zó lekker. Dit boek zou ik ook zeker aanraden aan mensen, en vooral cadeau geven aan mensen voor hun verjaardag. Ideaal!

Het 5-or-less-kookboek van ChicksLoveFood kost €18,95 en is te koop bij o.a. bol.com

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Lies februari 10, 2015 at 12:48

    Lijkt mij een erg leuk kookboek! Zelf heb ik ook dagen dat ik niet zo’n zin heb om heel uitgebreid te koken. Als je dan allemaal recepten met maximaal 5 ingrediënten hebt is dat wel heel handig.

  • Reply Annika februari 10, 2015 at 14:50

    Staat al even op mijn verlanglijstje!

  • Leave a Reply