Kookboeken

Kookboek: Bespaar met Jamie

Bespaar met Jamie Titel: Bespaar met Jamie
Auteur: Jamie Oliver
Verschenen: oktober 2013
Pagina’s: 288
Originele naam: Save with Jamie

Jamie helpt je goedkoper eten. Ook met een klein budget kun je lekker en gezond koken. Jamie leert je om slim in te kopen, het meeste uit je ingrediënten te halen, tijd te besparen en minder voedsel te verspillen. Zonder in te leveren op goede smaak!

Elk recept in dit kookboek is goedkoper dan de gemiddelde afhaalmaaltijd. Stuk voor stuk zijn de 120 lekkere low budget recepten de moeite waard. Koop verstandig, kook slim en verspil minder met het nieuwe kookboek van Jamie!


Jamie Oliver, voor mij (en vele anderen) dé koning in de keuken. Ik vind zijn boeken altijd zo mooi er uit zien. Helaas had ik er nog geen, maar toen dit boek uitkwam heb ik hem meteen voor kerst gevraagd. Besparen, maar toch lekker eten. Dat wil iedereen! Ik moet eerlijk zeggen: het boek zit mega goed in elkaar. Er staan veel handige tips en tricks in. Hoe je met weinig geld een makkelijke maaltijd kan maken, die nog lekker is ook. Dingen die je standaard in huis moet hebben, zoals jus om in te braden… Goedkope groentes… Er staan hele overzichten in wat in jouw koelkast, vriezer en keukenkastje “moet” staan om de goedkope maaltijden te maken. Heel informatief.

Bespaar met Jamie is een heel handig en mooi opgemaakt boek

Laatst heb ik één recept gemaakt: Makkelijke paella. Het was heerlijk! Ik had nog nooit paella gegeten, dus ik kon er sowieso niet over oordelen. We waren wel wat extra geld kwijt met het aanschaffen van de ingrediënten, maar de ingrediënten die je gebruikt kun je meerdere keren gebruiken. Uiteindelijk niet veel geld dus!

Ik vind Bespaar met Jamie een heel handig (en vooral mooi opgemaakt!) boek. Ik weet dan ook zeker dat ik hem nog veel vaker zal gebruiken voor recepten. Mocht je benieuwd zijn naar het boek, dan kun je hem hier bestellen.

Rating: 4.5/5

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *