Kookboek: 500 Cupcakes - Adorable Books
Kookboeken, Overig

Kookboek: 500 Cupcakes

Ik ben gek op bakken. Mijn vrije dagen besteed ik vaak aan het bakken van lekkere cupcakes. Met behulp van dit leuke boek gaat dit erg makkelijk. In dit boek staan 500 recepten voor cupcakes. Er zijn verschillende categoriën, zoals ‘Zoet’, ‘Hartig’, ‘Design’ en ook heb je op elk recept een aantal variaties.

Hier boven zie je een van de cupcakes die ik gebakken heb, samen met twee vriendinnen. Ze waren heel erg lekker.

Alle recepten zijn vrij makkelijk te maken en het kost ook niet erg veel tijd. Ik vind dat persoonlijk erg fijn. Als ik nu bedenk dat ik zin heb in cupcakes, komen ze een uur later uit de oven. Heerlijk!

 

Aan het begin van het boek staan een aantal basistips en dingen die je moet weten voor je begint met bakken. Sommige dingen wist ik al, maar een aantal dingen heb ik weer bijgeleerd. Verder staan echt alle soorten en maten cupcakes erin. Maar ook gewoon ‘Vanille Cakejes’, waar je eventueel zelf een variatie op kunt verzinnen. Voor iedereen wat wils, en voor elke gelegenheid. Perfect.

Het boek is ook niet erg duur, namelijk rond de €10. Ze verkopen het bij diverse boekwinkels, en naast ‘500 cupcakes’ heb je nog meer soorten uit de serie. Binnenkort volgt ‘500 cocktails’.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply