Kobo Plus
Boeken

De voordelen van Kobo Plus

Ben je van plan om een Kobo Plus abonnement te nemen? Of wil je meer informatie over deze dienst? In dit artikel lees je alles over Kobo Plus: van de typen abonnementen tot aan of het lidmaatschap het geld waard is.

Wat is Kobo Plus?

Kobo Plus is een lidmaatschap waarmee je e-books, luisterboeken of allebei de type digitale boeken, kunt lezen voor een vast bedrag per maand. Je kunt zo veel boeken lezen als je wil. De dienst is een samenwerking tussen e-readerfabrikant Kobo en webwinkel Bol.com. Je kunt via Bol.com eenvoudig boeken lenen, of juist via je e-reader.

Ook kun je offline boeken lezen als je de boeken hebt ingeladen op je e-reader. Handig, als je onderweg bent! Daar zit overigens wel een maximum aan: je mag maximaal 15 boeken openen in een periode van 30 dagen als je offline bent.

Soorten abonnementen

Kobo kent drie abonnementen. Je kunt kiezen uit alleen e-books, alleen luisterboeken of zowel e-books als luisterboeken. Bekijk de abonnementen hier.

– Alleen lezen €9,99 per maand
– Alleen luisteren €9.99 per maand
– Lezen en luisteren €12,99 per maand

Hoe werkt Kobo Plus?

Kobo Plus is eenvoudig te gebruiken. Je kunt via je e-reader boeken lenen. Ook kun je via Bol.com of via de website van Kobo boeken lenen.

Ook kun je op je telefoon of tablet boeken lenen, via de handige app van Kobo. Je boeken worden op alle apparaten opgeslagen. Alles is met elkaar gesynchroniseerd, waardoor je dus ook kunt lezen op je telefoon én je e-reader. Je voortgang wordt namelijk bijgehouden!

Voordelen

1. Je kunt oneindig veel boeken lenen. Er zit geen limiet op de boeken die je per maand kunt lenen, wat heel fijn is. Ook kun je boeken langer op je e-reader laten staan.
2. De synchronisatie met je Kobo e-reader is fantastisch! Je kunt heel eenvoudig boeken op je e-reader inladen zonder gedoe. Het enige dat je nodig hebt is een WiFi verbinding en je bent ready to go.
3. Je kunt verschillende genres uitproberen zonder meteen veel geld kwijt te zijn.
4. Je koopt minder fysieke boeken en bespaart hiermee een hoop geld.
5. Je krijgt op basis van je leesgedrag fijne boekentips.

Minpunten

1. Niet alle titels die je bij Bol.com kunt kopen zijn beschikbaar als e-book.
2. Het kan soms even duren eer nieuwe boeken beschikbaar zijn in Kobo Plus.
3. Je kunt Kobo Plus alleen gebruiken met een Kobo e-reader. (Het is mogelijk om ook met een andere e-reader te gebruiken met een omweg)

Is een Kobo Plus abonnement het geld waard?

Vinden wij Kobo Plus het geld waard? Ja, zeker. Als je regelmatig boeken leest dan is het echt een uitkomst. Voor het bedrag van €9,99 kun je veel boeken lenen, ook nieuwe boeken. Wij lezen meerdere boeken per maand en daardoor hebben we het abonnement er snel uit. De eenvoudige integratie met je e-reader is ook wat waard. Boeken downloaden was nog nooit zo makkelijk.

Kobo Plus gratis proberen

Wil je Kobo Plus even proberen? Ook dat kan. Je kunt het gedurende een proefperiode testen voor €0. Als je het net zo fijn vindt als wij, dan betaal je pas na de proefperiode het abonnementsbedrag! Klik hier om je proefperiode te starten.

Vond je dit een leuk artikel om te lezen? Dan zijn deze artikelen ook wat voor jou!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *