emily-in-paris
Netflix

Kijktip: Emily in Paris op Netflix

Afgelopen vrijdag lanceerde een nieuwe serie op Netflix waar ik echt heel erg naar uit heb gekeken. Emily in Paris stond eindelijk op Netflix, yes! Met in de hoofdrol een van mijn lievelingsactrices, Lily Collins.

Nu we allemaal thuis moeten blijven, blijft zo’n serie die zich in het buitenland afspeelt toch wel extra fijn om te kijken. Een jonge vrouw die emigreert naar het buitenland, het romantische gevoel dat Parijs met zich meebrengt en alle cultuurverschillen. Ik houd ervan! Hoewel de serie best oppervlakkig is, is het toch genieten geblazen. Ik bedoel: de Franse taal, het leven in Parijs en alle mooie elementen die de stad bevat. En natuurlijk is de cast ook erg fijn!

Waar gaat de serie over?

Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

De hoofdrollen worden vertolkt door Lily Collins als Emily, Lucas Bravo als de knappe Gabriel, Ashley Park als vriendin Mindy en Philippine Leroy-Beaulieu als de Franse bazin Sylvie. Mocht je nu denken – ik krijg echt enorme Sex and the City meets Younger-vibes… De serie is bedacht door Darren Star, die ook Sex and the City en Beverly Hills, 90210 bedacht. En: Younger, die leuke serie met Hilary Duff.

Hoeveel afleveringen bevat Emily in Paris?

Helaas zijn er maar 10 afleveringen van het eerste seizoen die ieder rond de 27-30 minuten duren. Super jammer, want wat mij betreft had het veel langer gemogen.

Seizoen 2 Emily in Paris?

Seizoen 1 eindigt met zo’n enorme cliffhanger dat je alleen maar kan smachten naar meer afleveringen en een nieuw seizoen. Tot nu toe is er nog niks bekend over seizoen 2, maar zodra dat wel zo is dan vertellen we je dat natuurlijk in dit artikel. Wij hopen in ieder geval dat de serie nog een nieuw seizoen zal krijgen.

Wat vind ik van Emily in Paris?

Ik vond het jammer dat de afleveringen zo kort waren want daardoor had ik het gevoel dat de serie toch wat op de oppervlakte bleef en het allemaal wel heel snel ging. Ik weet dat het heel typisch is voor Netflix om maximaal 10 afleveringen per seizoen uit te brengen, maar het doet me smachten naar meer. Ik vond het een hele leuke cast (ik ben een beetje verliefd op Gabriel) en heb de serie inmiddels zelfs twee keer gezien. Ja. Echt. Ik hoop dat er meer seizoenen zullen komen!

Heb jij Emily in Paris al op je vizier om te kijken?

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *