Kies voor mij
Boeken,  Boekrecensies,  New Adult

Kies voor mij (Wacht op mij #5)- Jennifer L. Armentrout

Na Wacht op Mij, Ga voor mij, Blijf bij mij, Val voor mij is het nu tijd voor: Kies voor mij van Jennifer L. Armentrout. Het vijfde deel in de Wacht op mij serie.

Waar gaat Kies voor mij over?

Stephanie gelooft in de liefde, maar heeft de ware nog niet gevonden. Nick, die ze kent uit het mixed martial arts-wereldje en die als barman werkt bij Mona’s, is dat zéker niet. Toch ontwikkelt ze tot haar eigen verbazing gevoelens voor hem… en dan lijkt ze ook nog eens zwanger van hem te zijn. Dat nieuws zet hun leventje op z’n kop, want ze hadden allebei nog lang niet de intentie om een gezinnetje te stichten. Is hun liefde voor elkaar sterk genoeg – en echt genoeg – om samen bewust voor deze levensverandering te kiezen?

Het vijfde deel in de Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout. Dit boek gaat over Stephanie en Nick. Stephanie is een lieve, onzekere meid waar veel lezers zich goed in kunnen verplaatsen. Ze heeft niet zo heel veel geluk gehad met de liefde tot nu toe, maar ze gelooft er wel in. Als blijkt dat Stephanie zwanger is van Nick, slaat er lichtelijke paniek toe. Nick geeft Stephanie niet het gevoel voor haar te kiezen, maar eerder voor de baby. Toch is Nick liefdevoller dan je in eerste instantie zou denken. In tegenstelling tot de andere personages uit de vorige boeken, bijvoorbeeld Jax in Blijf bij mij en Cam in Wacht op mij. Die zijn vooral sexy en alleen dat.

‘Kies voor mij is een fijn, romantisch boek waar je doorheen vliegt’

De lijnen uit de vorige delen kruisen elkaar in dit boek. Leuk om te lezen, alleen moest ik wel weer even nadenken over alle personages. Het zijn er inmiddels zo veel geworden! De boeken zijn ook wel losstaand te lezen, maar het is wel net zo leuk als je de vorige delen ook hebt gelezen. Ook dit boek bevat weer veel sexy passages. Eerlijk? Daar ben ik wel een beetje klaar mee. Maar dat komt misschien omdat ik al heel veel van dit soort boeken heb gelezen.

Dat neemt niet weg dat Kies voor mij fijn geschreven is. Het is een romantisch boek waar je doorheen vliegt door de schrijfstijl van Armentrout. In oktober verschijnt het zesde en tevens het laatste deel in de serie: Vertrouw op mij. Dit boek zal gaan over Brock (die ook in dit deel, Kies voor mij, zit) en Jillian.

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Jennifer L. Armentrout.

kies voor mij

Titel: Kies voor mij
Auteur: Jennifer L. Armentrout
Verschenen: april 2017
Pagina’s: 304
Uitgever: Zomer & Keuning
Oorspronkelijke titel: Forever with you

bol-button

Rating: 3/5

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *