Netflix

Kerstfilms op Netflix in 2020

Skyradio is al begonnen met kerstmuziek, Spotify biedt ook al kerstafspeellijsten aan… Het is tijd voor Kerstmis. En het allerleukste? De kerstfilms van Netflix. Pareltjes! Wij zetten op een rij welke nieuwe kerstfilms op Netflix in 2020 verschijnen.

Kerstfilms op Netflix in 2020 op een rij

Holidate, met Emma Roberts en Luke Bracey

Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) haten de feestdagen. Ze zijn altijd single en moeten dan aan de kindertafel aansluiten of zitten met oninteressante dates opgescheept. Tijdens een bijzonder vervelende kerst ontmoeten ze elkaar en sluiten ze een pact om elkaars ‘holidate’ te zijn voor elke feestelijke gelegenheid in het komende jaar. Ze hebben allebei een hekel aan de feestdagen en drukken de ander op het hart dat ze geen romantische interesse hebben. Als ze elkaars perfecte plus-één worden, leidt dat tot een aantal hilarische en provocerende situaties. Maar aan het eind van een jaar vol absurde feesten ontdekken Sloane en Jackson dat samen dingen doen waaraan ze een hekel hebben, misschien wel juist iets is waar ze van houden.

Vanaf 28 oktober op Netflix.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

In het stadje Cobbleton woont de beroemde speelgoedmaker Jeronicus Jangle. Als zijn leerling zijn meest waardevolle speelgoed genaamd Buddy steelt, moet de creatieve kleindochter er alles aan doen om de magie weer op te wekken en om Buddy weer terug te krijgen.

Vanaf 13 november op Netflix.

Kerstfilms op Netflix in 2020

Christmas on the Square, met Dolly Parton

In de musical kerstfilm Christmas on the Square staat Dolly Parton centraal, samen met haar muziek. Alles dat fout kan gaan zal in Christmas on the Square fout gaan. Wie het allemaal moet oplossen? Dolly Parton zelf – ze speelt de rol van engel.

Vanaf 22 november op Netflix. 

The Christmas Chronicles 2

Het vervolg op The Christmas Chronicles 1 uit 2018: The Christmas Chronicles 2. De film draait om Kate Pierce, zij is nu een cynische tiener en wordt onverwachts herenigd met de Kerstman als een geheimzinnige herrieschopper Kerstmis permanent dreigt te verpesten.

Vanaf 25 november op Netflix.

Kerstfilms op Netflix in 2020

The Princess Switch: switched again

In The Princess Switch: Switched Again zal Vanessa Hudgens opnieuw in de huid kruipen van de hertogin van Montenaro (Margaret) en Stacy. De twee hebben elkaars hulp nodig wanneer de liefde even niet zo soepel gaat. En dat gaat helemaal mis wanneer er nog een lookalike op de stoep staat: party girl Fiona.

Lancering nog niet bekend. 

Klik hier om de Kerstfilms uit 2019 te bekijken.

Heb jij net zo’n zin om de Kerstfilms op Netflix in 2020 te bekijken?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.