kerstfilms van Hallmark channel
Films

De kerstfilms van Hallmark Channel – 2017

Ken je Hallmark Channel al? Dit is een Amerikaanse tv-zender, opgericht door (je raadt het vast al!) hetzelfde bedrijf dat de kaarten op de markt bracht: Hallmark Cards. In Amerika zijn de kerstfilms van Hallmark Channel ├ęcht een ding: het wordt groots uitgepakt en ieder jaar verschijnen weer nieuwe films die het goed doen.

Via de website van Hallmark Channel kwam ik erachter dat ze dit jaar maar liefst 21 films lanceren, hoe bizar veel is dat?! Nu moet ik wel eerlijk zijn: het zijn hele simpele, vooral low-budget films die vooral heel erg voorspelbaar zijn. Dat mag de pret echter niet drukken want ik ben dol op dit soort films.

Tot 2011 waren de Hallmark Channel film ook te bekijken via de Nederlandse televisie, maar helaas is dit tegenwoordig niet meer zo. Gelukkig is er toch een andere methode om de films te kijken: ze verschijnen namelijk allemaal op YouTube. Een enkele film staat trouwens ook al op Netflix, dit zijn vooral de oudere films die voorheen zijn verschenen.

A wish for Christmas staat momenteel op Netflix, echt een heerlijke film: smullen geblazen!

Ben jij al bekend met de kerstfilms van Hallmark Channel?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Bianca Schrijft november 29, 2017 at 17:33

    Ja, Hallmark channel brengt zoveel feel good op tv!! Mijn favoriet op dit moment is de Good Witch. Helaas bijna alweer door seizoen 3 heen.

  • Reply Jessica november 29, 2017 at 21:44

    Oooh ja, ik kijk rond kerst ook wel eens even een Hallmark kerstfilm. Zeker voorspelbaar, maar wel lekkere feelgood. ­čśÇ

  • Reply Ilse december 1, 2017 at 16:45

    Ik ben dol op dit soort films! Lekker zwijmelen. Ik heb net A Christmas Prince (geen Hallmark film maar wel h├ę├ęl mooi) en Sleigh Bells Ring gezien.

  • Leave a Reply