Je moet (bijna) niks
Boeken

Je moet (bijna) niks – Lianne Keemink

Het boek Je moet (bijna) niks, geschreven door moeder van de zelfhulp Lianne Keemink, is al een tijdje te verkrijgen. Ik las hem onlangs en vertel je er alles over!

Waar gaat Je moet (bijna) niks over?

Als fervent zelfhulpjunkie dacht Lianne Het Leven wel te kunnen hacken. Vanaf haar twaalfde las ze honderden zelfhulpboeken met de gedachte een hoop ellende te kunnen voorkomen. Het resultaat van deze obsessie: een afschuwelijke relatiebreuk en een dikke xx maanden overspannen thuiszitten. In JE MOET (bijna) NIKS leidt ze je rond in haar verhaal en de beginselen van zelfhulp. Dit boek gaat over het belang van passief gedrag en negativiteit, de zin en onzin van The Secret, de balans vinden tussen willen en moeten, en Echte Liefde. Het bevat héél veel concrete tips waar zelfs de meest cynische geest mindful van wordt. Om jou te helpen. Hoef je dat zelf niet meer te doen.

Al langere tijd ben ik een fan van Lianne haar werk, ze is op Instagram hilarisch en haar blogs lees ik al heel lang met veel plezier. Toen ik zag dat er een boek van haar hand verscheen was ik razend enthousiast. Helaas las ik Je moet (bijna) niks pas afgelopen juni uit, omdat ik het boek kwijt was geraakt door mijn verhuizing. Meteen wist ik: dit boek is onmisbaar in je boekenkast én ik had het veel eerder nodig!

Lianne heeft een humoristische schrijfstijl die continu boeiend is. Ze weet je hoofdstuk voor hoofdstuk in te pakken met de manier hoe zij situaties omschrijft. Enerzijds super persoonlijk, anderzijds met een korreltje zout. Heerlijk. Per hoofdstuk lees je meer over diverse methodes in de zelfhulpwereld die op een hele behapbare wijze geschreven zijn.

Je moet (bijna) niks is een onmisbaar boek in je boekenkast!’

Ik ben een liefhebber van zelfhulpboeken en lees ze dan ook graag, maar ik moet zeggen: zoveel had ik niet gelezen de afgelopen tijd. Voor mij was dit zo’n ontzettende eyeopener en ik kon alleen maar denken: “dit boek moet iedereen lezen”. Het is een typisch boek dat je altijd in je boekenkast hebt staan, een keer leest en naderhand af en toe even oppakt om weer wat research te doen en van die “ohja, zo zat het”-momenten te hebben. Aanrader!

Lees hier alle recensies van de boeken van Lianne Keemink.

Je moet bijna niks

Titel: Je moet (bijna) niks
Auteur: Lianne Keemink
Verschenen: oktober 2018
Pagina’s: 224
Uitgever: Nieuw Amsterdam

bol-button

Rating: 5/5

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *