Algemeen

#INSTAPROOF – Kirsten Jassies en Joyce Nafzger

Ben jij #instagramaddict en wil je meer leren over Instagram? Dan is het boek #INSTAPROOF van Kirsten Jassies en Joyce Nafzger misschien iets voor jou.

Hoe kom ik aan meer volgers? Welke foto’s leveren mij de meeste likes op? Welke hashtags werken? Hoe creëer ik een picture perfect feed? Hoe vind ik influencers die bij mijn merk passen? Of: hoe word ik er zelf een? En uhm… hoe schrijf ik eigenlijk een triggerende bio? Kortom: hoe kickstart ik mijn weg naar Insta(nt) succes?

In Instaproof geven Insta-experts Kirsten Jassies en Joyce Nafzger antwoord op al jouw brandende Instagramvragen. Instaproof is dé Instagramgids die insta(nt) succes voor ie-de-reen haalbaar maakt, of jij nou een lokale bakkerij (met fan-tas-stische croissants) runt of het nieuwste online mode-icoon (hallo Anna Wintour 2.0!) wil worden. Het boek staat bol van de praktische tips & tricks, naar bevat ook boek inspirerende succesverhalen van Nederlandse Instagrammers. Kriebels om je Instagram te upgraden gegarandeerd!

Het boek is onderverdeeld in 15 hoofdstukken: van beat the algorithm naar hoe je je doelgroep kunt bepalen, hoe je een fabulous fotofeed krijgt, welke hashtags je moet gebruiken en hoe je je posts het best kunt inplannen. Ook wordt er alles verteld over Instagram Stories, influcencers, advertenties en over de echtheid van Instagram. #INSTAPROOF ziet er in ieder geval al erg #instaproof uit, dat is natuurlijk niet voor niks gedaan. De opmaak en fotografie in het boek is een groot feest, een lust voor het oog!

“Een mooi naslagwerk voor influencers, zzp’ers en bedrijven. Of gewoon voor jou, als je meer over Instagram wil leren”

Omdat ik veel tijd op Instagram doorbreng (niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn andere bedrijf Teddlicious en andere bedrijven die ik help met hun Instagram-pagina), weet ik stiekem al een heleboel over Instagram. Daarom moet ik – heel eerlijk – bekennen dat er voor mij weinig nieuws in stond. Desalniettemin vind ik een prachtig vormgegeven boek met leuke en inspirerende teksten, hele mooie foto’s en verhalen van bekende Instagrammers.

Dit boek is een mooi naslagwerk voor influencers of voor zzp’ers die hun merk willen versterken. Het is ook een heel mooi boek voor bedrijven die meer willen weten over Instagram. Of gewoon voor jou, als je Instagram interessant vindt en er meer over wil leren.

Volg jij ons eigenlijk al op Instagram?

instaproof

Titel: #INSTAPROOF
Auteur: Kirsten Jassies en Joyce Nafzger
Verschenen: september 2018
Pagina’s: 151
Uitgever: Snor

bol-button

Rating: 3/5

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *