Lijstjes,  Tips

Deze Instagram-accounts over boeken móet je gezien hebben

 

Door je Instagram scrollen en mooie boekenfoto’s spotten, maakt ons gelukkig! Daarom zijn wij ook constant op zoek naar mooie en nieuwe accounts om te volgen. Voor inspiratie, maar ook om gewoon even weg te zwijmelen bij boeken. Deze accounts zijn zeker aan te raden.

Hotdudesreading

Mocht je houden van mannen die van lezen houden… Dan is deze Instagram dé plek voor jou. Hij staat namelijk vol met mannen die aan het lezen zijn in de metro en andere plekken. Ge-wel-dig!

kkat.xy

Je moet haar eigenlijk alleen al volgen door haar boekenkast. Ik wil zelf ook zo’n grote kast! Het leuke vind ik dat zij Duits is en daarom ook Duitse boeken leest. Zo zie je de covers eens op een andere manier.

Subwaybookreview

De naam zegt het eigenlijk al. Dit Instagram-account interviewt mensen over wat zij lezen. Het is erg interessant en inspirerend om te lezen! Een soort miniblog op Instagram.

Bookbento

Hiet gaat mijn boekenhartje sneller van kloppen. Deze foto’s zijn echt heel mooi en ik krijg direct zin om mijn boek erbij te pakken. Ook geven de foto’s veel inspiratie van hoe jij zelf foto’s kan maken op je Instagram van boeken!

Volgde jij al één van deze Instagram-accounts over boeken?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *