Boeken,  Reizen

Insta Travel – 75 buitengewone bestemmingen in Europa – Kim van Weering

Ben je op zoek naar heel veel inspiratie voor Europese bestemmingen? Dan zit je met het boek Insta Travel wel goed. Kim van Weering zette 75 buitengewone bestemmingen in Europa op een rijtje.

Waar gaat Insta Travel van Kim van Weering over?

Waar vind je in Europa de beste locaties om zowel een foto te maken als op vakantie te zijn? In ‘Insta Travel’ verzamelde Kim van Weering dé favoriete Europese plekken van Instagram travelers.

‘Insta Travel’ bevat de favoriete bestemmingen van Nederlandse en Belgische Instagram travelers. Alle bestemmingen zijn relatief dicht bij huis, zodat je er prima met de auto of het openbaar vervoer kunt komen, en het vliegtuig niet per se hoeft te pakken. Van de adembenemende Seealpsee-hike in Zwitserland tot knusse Franse dorpjes en verrassend leuke Duitse stadjes. Een ‘wanderlust’ opwekkend boek bomvol inspiratie, tips en prachtige foto’s. Een must-have op de koffietafel van elke reisfanaat.

Sla het boek open op een willekeurige pagina, en je treft een geweldige locatie aan met alle bijbehorende tips. Het leuke van Insta Travel vind ik dat je échte inside tips krijgt van Insta travellers. Ga op het bruggetje staan voor de perfecte waterval foto, of bij dit koffietentje moet je echt even neerstrijken.

Kim geeft informatie hoe je Instagram als reisgids kunt gebruiken (zoeken op locatie, hashtags volgen!) en daarna laat ze 75 travelbloggers aan het woord. Ze heeft een verdeling van de bestemmingen gemaakt: kekke plekken, puur natuur, actief en avontuurlijk, fascinerende fenomenen en parels van plaatsjes. Zo zit er voor iedereen wel een geschikte bestemming bij. Bij iedere bestemming staat ook een klein informatief kader met de beste reistijd, ideale verblijfsduur, combineren met en afstand vanaf Utrecht. handig!

‘Het perfecte boek voor reisinspiratie in Europa’

Je vindt een heleboel mooie bestemmingen in Nederland – want hey, je hoeft helemaal niet ver te reizen om mooie dingen te zien. Maar ook de rest van Europa komt aan bod. Ik mis nog wel een heleboel leuke bestemmingen, maar als je die allemaal wil bundelen in een boek, dan wordt ‘ie net zo dik en groot als de atlas! Er moeten natuurlijk keuzes gemaakt worden, maar ik kan me voorstellen dat er een mooi vervolg kan komen op dit travelboek met nóg meer bestemmingen!

Insta Travel staat prachtig als koffietafelboek en is een geweldig leuk cadeau om te geven én te krijgen. Ik blader er regelmatig in en het is gewoon een heel fijn boek om inspiratie op te doen. De teksten zijn lekker kort en krachtig, en bevatten precies de juiste informatie die je nodig hebt. Als je alleen de afbeeldingen ziet, word je al jaloers en wil je je koffer pakken om op reis te gaan. Insta Travel is het perfecte boek voor reisinspiratie in Europa. Ik ben fan!

Pluspunten: 
+ Leuk om als cadeau te geven
+ Mooi koffietafelboek
+ Fijne inspiratie voor Europese bestemmingen

Minpunten: 
– Ik wil nog meer mooie bestemmingen zien!

Bestel Insta Travel bij Bol.com 

Instatravel

Titel: Instatravel | 75 buitengewone bestemmingen in Europa
Auteur: Kim van Weering
Verschenen: juni 2021
Pagina’s: 203
Uitgever: Kosmos

bol-button

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *