In de media

Het komt steeds vaker voor dat wij worden verrast met een quote van een van onze recensies op het omslag van een boek. Hier worden wij zo ontzettend blij van! Benieuwd op welke covers Adorable Books schittert? Wij zetten ze op een rijtje!


Op de binnenflap van Miss Verstand (2014) van Astrid Harrewijn.

Verkikkerd
Op de achterkant van Verslingerd (2014) van Lisette Jonkman.

Ik wist het
Op de binnenflap van Ik wist het (2014) van Chantal van Gastel.

Ga voor mij
Op de achterkant van Ga voor mij (2015) van J. Lynn.

indemediaa
Op de achterkant en aan de binnenkant van Onverminderd (2015) van Rebecca Yarros.

blijf-bij-mij-armentrout-adorable-books-quote

Op de achterkant van Blijf bij mij (2015) van Jennifer L. Armentrout.

Mocht jij Adorable Books nou ook op een omslag of op de binnenflap van een boek hebben gespot en staat dat boek er hier nog niet tussen? Stuur ons dan een foto via de mail of Twitter! Dat vinden we heel erg leuk.