Adorable Bookclub,  Boekrecensies,  Thriller

In alle onschuld – Karen Rose

Laura van de Adorable Bookclub is een groot fan van de boeken van Karen Rose. In alle onschuld is de nieuwste thriller van een van de bekendste thriller-auteurs Karen Rose. Laura las het boek en geeft haar mening.

Waar gaat In alle onschuld over?

Advocaat Thomas Thorne wordt wakker naast een dode vrouw, haar bloed aan zijn handen, maar geen enkele herinnering aan wat er gebeurd is die nacht. Heeft het voorval te maken met het verleden dat hij achter zich gelaten dacht te hebben? Wil iemand wraak op hem nemen? Zijn vrienden en zijn collega Gwyn Weaver zijn ondanks alle bewijslast overtuigd van Thornes onschuld en zetten alles op alles om dat aan te tonen. Elk om een heel eigen reden…

Het verhaal wordt beschreven vanuit Thomas, Gwyn en de dader. Thomas wordt wakker met naast hem een dode vrouw, maar die vrouw is niet zomaar iemand. Zodra ze weten wie de vrouw is, wordt Thomas geconfronteerd met zijn verleden. Thomas en zijn vrienden ontdekken al vrij snel dat Thomas er wordt ingeluisd. Samen gaan ze op zoek naar de dader en proberen ze alles op alles te zetten om zijn onschuld te bewijzen. Ondertussen leren we de dader en zijn motieven steeds beter kennen. Het blijkt nog een lastige klus om de onschuld van Thomas te bewijzen.

De dader werkt heel secuur en heeft allerlei manieren om zijn plan tot uiting te brengen. Langzaam worden Thorne en zijn vrienden steeds meer getroffen door allerlei dingen die het onderzoek vertragen. Voor het zoeken naar bewijzen om aan te tonen dat Thorne onschuldig is, moeten ze in zijn verleden gaan graven. Gwyn helpt hem hierbij terwijl ze met haar eigen problemen worden geconfronteerd. Ondertussen komen er steeds meer slachtoffers en daarbij lijkt Thorne steeds schuldiger. En dan gebeurt er iets waardoor Thorne wel de confrontatie aan moet gaan met zijn verleden. Samen met zijn vrienden proberen ze zo snel mogelijk de zaak op te lossen, voordat het te laat is.

‘Voor thriller-fans is de nieuwe Karen Rose absoluut een aanrader’

Karen Rose schrijft weer duidelijk en zorgt ervoor dat je meteen in het verhaal zit. Deze keer weet je ook meteen wie de dader is en wat zijn motief is. Maar juist dat zorgt ervoor dat het extra spannend blijft. Je weet nu wat de dader doet, waarom en ook vooral wat voor criminele zaken hij doet en hoe dat in zijn werk gaat. Dit zorgt ervoor dat je vanaf het begin betrokken bent bij het proces en onderzoek van Thomas Thorne. Het is een fijn boek om te lezen en het is lastig om het boek weg te leggen. Voor thriller-fans een absolute aanrader.

Klik hier voor alle recensies van Karen Rose haar boeken.

in alle onschuld

Titel: In alle onschuld
Auteur: Karen Rose
Verschenen: februari 2021
Pagina’s: 553
Uitgever: De Fontein

bol-button

Rating: 5/5

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.