Boekrecensies,  Teen chicks

Ik wil alleen maar alles – Cecily von Ziegesar

Ik wil alleen maar alles Titel: Ik wil alleen maar alles (Gossip Girl #3)
Auteur: Cecily von Ziegesar
Verschenen: 2008
Pagina’s: 224
Uitgever: Gottmer
Originele titel: All i want is everything

S. en B. hebben besloten om hun ruzie af te zoenen en het goed te maken, en dat werd tijd. Ik bedoel, hoe lang kun je kwaad blijven op iemand met wie je als kleuter in de zandbak hebt gespeeld? De vraag is, nu ze weer samen zijn, welke idiote plannen die twee hebben? Geloof mij, ik ben de eerste die erachter komt en jij bent de tweede. Je kan niet zeggen dat ik goed ben in het bewaren van geheimen.
Liefs,
Gossip Girl

Let op: deze recensie betreft deel 3 van de Gossip Girl-serie. Benieuwd naar deze serie? Lees hier de recensie van Gossip Girl 1

‘Ik wil alleen maar alles is heerlijk voor tussendoor’

Ik wil alleen maar alles is het derde deel in de Gossip Girl serie. Een hele tijd terug las ik deel één en twee en ik kon het niet laten om het derde deel ook te lezen. Serena en Blair hebben na een lange tijd hun ruzie weer bijgelegd. En nu ze die hebben bijgelegd zijn ze weer onafscheidelijk. Jenny ziet Nate helemaal zitten, maar is dat voor Nate ook het geval? En hoe zit het nou precies tussen Dan en Vanessa? Ze zijn dol verliefd op elkaar, maar of Dan verder met haar wil…? Tot overmaat van ramp verschijnt er ook nog een pikant filmpje van Nate en Jenny op het internet… In ik wil alleen maar alles komen weer de sappigste roddels naar boven. De drang om te weten wie Gossip Girl is, wordt steeds groter.Ik wil alleen maar alles is heerlijk voor even tussendoor. Het verhaal is niet al te serieus en je racet er doorheen. Het boek is leuk voor de wat jongere meiden onder ons, maar kan door iedere leeftijd worden gelezen. Ik weet zeker dat ik de volgende delen ook ga lezen! In totaal zijn er 13 delen in de Gossip Girl-serie.

Rating: 4/5

bol-button

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *