Boekrecensies,  New Adult

Ik ook met jou! – Conny Regard

Ik ook met jouTitel: Ik ook met jou!
Auteur: Conny Regard
Verschenen: 14 juli 2015
Pagina’s: 320
Uitgever: Zomer & Keuning

Op de vlucht voor een irritante aanbidder ontmoet Angel op de verjaardag van haar broer Tony een bijzonder leuke man. Angel weet alleen niet wie hij is en ook niet dat haar broer er alles aan doet om dat zo te houden. Tot Angel hem opnieuw tegenkomt en ze elkaars ware identiteit ontdekken. Angel zou Angel niet zijn als zij het daarbij liet zitten. Ze besluit hem een lesje te leren… op z’n Italiaans!

Mening over Ik ook met jou! 

Angel is een Italiaanse meid die bij een kapper werkt. En het zal Conny niet zijn als ook hier een homo werkt (haha!). Het verschil met haar andere boeken is dan weer wel dat Angel haar beste vrienden deze keer gewoon vriendinnen zijn. Een leuke toevoeging. Ik heb vooral erg hard gelachen om de Italiaanse stukjes die Conny erg goed terug laat komen. Angel is eigenlijk nog een vrij jong meisje, maar tegelijkertijd ook al zo volwassen. Ze weet hoe ze voor zichzelf moet zorgen, maar haar ervaring met mannen zit weer aan totaal de andere kant. Als de broer van Angel gaat samenwonen, mag zij in zijn appartement komen te wonen. Maar dat betekent ook, samen wonen met de beste vriend van haar broer in hetzelfde gebouw. De beste vriend die ze nooit mocht ontmoeten, omdat hij zo’n rokkenjager was.

Echt waar, keer op keer weet Conny Regard mij weer te verassen. Met elk boek ontwikkelt zij zich steeds beter en dat is terug te lezen in haar boeken. Wat een fijne schrijfstijl had ze weer in dit boek! Elk moment dat ik even vrij had (en dat was weinig) pakte ik het boek er weer bij en las ik weer snel een paar bladzijdes verder. Het was soms zelfs zo erg dat als ik het boek niet bij me had, het boek toch nog in mijn hoofd afspeelde. Het boek leest zo makkelijk en snel door, het taalgebruik is makkelijk en de hoofdstukken zijn niet al te lang. Perfect voor een new adult. Wat een heerlijke romantiek, een beetje verdriet, maar vooral ontzettend veel humor zat hierin.
Ja zeker Conny, je hebt weer een prachtboek neergezet. Zoals ik al eerder zei, ik ben fan van je en kan niet wachten op je volgende boek!

Meer recensies lezen van de boeken van Conny Regard? Klik dan hier.

Rating: 4/5

bol-button

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *