Boekrecensies,  Chicklit

Ik hou van Hollywood (Ik hou van #2) – Lindsey Kelk

Ik hou van HollywoodTitel: Ik hou van Hollywood
Auteur: Lindsey Kelk
Verschenen: maart 2010
Pagina’s: 302
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
Originele titel: I heart Hollywood

Angela Clark kan haar geluk niet op. Haar verhuizing van Londen naar New York heeft haar een droombaan en een sexy vriend opgeleverd. Voor een nieuwe opdracht moet ze naar Hollywood om de meest begeerde acteur van het moment te interviewen: James Jacobs. Met haar beste vriendin Jenny gaat ze naar Californië, dromend van Rodeo Drive en Malibu Beach.

Maar Angela komt er al snel achter dat het leven in Hollywood niet alleen bestaat uit glitter, glamour en zonneschijn. Ze heeft het gevoel dat James Jacobs, ondanks zijn reputatie van vrouwenverslinder, echt de enige is die niet nep is. Als de paparazzi intieme foto’s van haar en James nemen, is Angela ineens zelf het onderwerp van alle roddels. Kan ze haar baas en – belangrijker nog – haar vriend ervan overtuigen dat ze niet alles moeten geloven wat ze lezen?

‘Ik hou van Hollywood leest erg goed door!’

Ongeveer een jaar geleden las ik deel 1 uit deze serie (Ik hou van New York) en vond dat boek heel erg leuk. Omdat het alweer een tijdje geleden was dat ik dat boek had gelezen, moest ik wel weer even in het verhaal van Ik hou van Hollywood komen. Maar dit ging vrij snel. Angela vertrekt voor een opdracht naar Hollywood. Ze moet de bekende superster James Jacobs interviewen. Ze weet niet wat ze kan verwachten en vertrekt halsoverkop met haar vriendin Jenny naar Hollywood, haar geliefde Alex achterlatend. Al snel valt Angela voor de charmes van de acteur, mede omdat Alex haar telefoontjes niet beantwoordt nadat er foto’s van haar en James zijn gepubliceerd. Overal worden er roddels verspreid over Angela en James, en tot overmaat van ramp gaat het interview helemaal niet zoals gepland. Angela moet er dan ook alles aan doen om haar baan te behouden en Alex terug te winnen. Maar lukt dit haar ook? En hoe zit het eigenlijk met James, die heel anders blijkt te zijn dan hij zich voordoet…

Ik hou van Hollywood las net zoals het eerste deel weer heel erg goed door. Je werd een beetje in het verhaal meegesleept. Het is echt een fijne chicklit om te lezen en je wilt weten of het Angela lukt om al haar problemen op te lossen. Ik vind deze serie echt heel leuk en zeker een aanrader.

Klik hier voor de recensie van Ik hou van New York.

Rating: 4/5

bol-button

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *