New in

Ik ging naar de bieb en nam (teveel) mee…


Ken je dat gevoel? Dat je opeens super graag naar de bieb wil, om daar tussen de boeken te snuffelen en vervolgens een hele stapel mee te nemen naar huis? Dat gevoel had ik deze week. Dus bracht ik een bezoekje aan de bibliotheek en nam weer veel teveel boeken mee.

Wat ik handig vind aan de bieb is dat ze vaak wat ‘oudere’ boeken hebben, uit een bepaalde serie die ik nog moet lezen. Bijvoorbeeld series waar je ooit het eerste deel van hebt gelezen en vervolgens nooit meer een deel uit de serie, maar die je nog wel graag wil lezen. Snap je wat ik bedoel? Daar vind ik de bieb ideaal voor.

Allereerst nam ik het boek Pasta & Passie van Carlie van Tongeren mee. Dit lijkt me gewoon een simpele chicklit die je een heerlijk vakantiegevoel geeft. Ik heb al vaker boeken van deze schrijfster gelezen en die vond ik erg leuk! Van Lisette Jonkman nam ik maar liefst drie boeken mee: Glazuur, Verkikkerd en Verslingerd. Ik schaam me dood om dit te zeggen, maar ik heb nog nooit een boek van Lisette gelezen. Omdat Lisette natuurlijk een geweldig persoon is en ik iedereen altijd met lof over haar boeken hoor praten, kon ik natuurlijk ook niet achterblijven. Ik kijk ernaar uit om in deze boeken te beginnen. Daarnaast nam ik Hades mee, het vervolg op Halo, die ik een tijd terug las. Ook over Dodenrit van Maggie Stiefvater heb ik veel goeds gehoord, dus daar ben ik ook benieuwd naar. Tot slot nam ik nog het tweede (Shop therapie) en derde deel (Stoppen met shoppen) uit de Annie Valentine-serie mee. Deze boeken van Carmen Reid staan al zo lang op mijn to-read-list, dat ik ze wel mee moest nemen.

Ik heb geen idee of ik deze boeken allemaal uit krijg voordat ze terug moeten. Maar ik kijk wel hoe ver ik kom en anders kan ik ze altijd nog verlengen! Heb jij al een van deze boeken gelezen, wat vond je ervan?

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply beautifulday4makeup juli 9, 2015 at 09:16

  Vroeger ging ik supervaak naar de bib. Ik kon daar zo tot rust komen 🙂

 • Reply Myrthe juli 9, 2015 at 09:50

  Ach, dat valt toch wel mee? Als ze allemaal zo makkelijk te lezen zijn ben je er sowieso snel doorheen 😉

 • Reply Jacoline juli 9, 2015 at 11:41

  De boeken van Lisette Jonkman vond ik echt super leuk!

 • Reply Madelon juli 9, 2015 at 12:25

  Lisette is zooo leuk! En niet teveel schamen dat je ze nog niet hebt gelezen. Voor alles moet een eerste keer zijn en elke eerste keer komt op z’n tijd. Dodenrit vind ik ook echt leuk! En naar de boeken van Carmen Reid ben ik ook heel benieuwd! Hopelijk schrijf je er een recensie van als ze uit zijn 🙂

 • Reply Nynke-Boudien juli 9, 2015 at 17:25

  Mooie boeken heb je uitgekozen! Ik wil de boeken van Lisette Jonkman ook snel gaan lezen.

 • Reply Jolien juli 9, 2015 at 19:30

  Oooh de boeken van Lisette zijn echt ontzettend leuk!

 • Reply Esther juli 10, 2015 at 10:18

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet naar de bieb ga. Ik vind het veel leuker om boeken echt zelf te hebben.

 • Reply Noa juli 11, 2015 at 15:08

  Gelukkig is er een mogelijkheid om te verlengen! 🙂

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale juli 17, 2015 at 11:08

  Wow wat veel boeken! Jij kan deze vakantie zeker vooruit 😀 Ik ben heel benieuwd naar Dodenrit van Maggie Stiefvater, omdat ik haar schrijfstijl erg goed vind.

 • Reply Simone juli 18, 2015 at 09:13

  Ik heb nog geen enkele hiervan gelezen. Het lijken me wel hele fijne boeken. Ik ga eigenlijk nooit naar de bibliotheek. Ik weet nooit wanneer ik genoeg tijd heb om te lezen. Dus meestal zet ik de E-Books op mijn iPad en iPhone.

 • Leave a Reply