Ik ga op vakantie en neem mee... - Adorable Books
Algemeen

Ik ga op vakantie en neem mee…

Vakantie

Op vakantie gaan naar een bestemming in Europa met enkel handbagage en tóch willen lezen… Meestal mag je maximaal 10 kilo aan handbagage mee, en een gemiddeld boek is toch al gauw een kilo. Ik ga bijna op vakantie en het enige wat ik ga doen is… helemaal niets! Ik wil alleen maar gaan lezen aan het zwembad en strand, en lekker bijkomen van de stress van afgelopen schooljaar.

Als ik op vakantie ga dan zorg ik altijd dat mijn e-reader mee is. Dat ding weegt geen drol, en er passen zoveel boeken op! Laatst, op de borrel van VBK media maakte ik kennis met Elly’s Choice. Voor 2,99 per maand heb je 10 e-books die je kunt downloaden en op je e-reader kunt zetten. Ideaal, of niet dan? Vooral omdat een gemiddeld e-book toch wel tussen de 7 tot 15 euro kost.

Daarnaast heb ik deze maand een dwarsligger mee in mijn koffer. Ik heb nog nooit een dwarsligger in mijn handen gehad, maar ook met dit kleine boekje maakte ik kennis bij de borrel. Hij weegt echt heel weinig en past perfect in mijn koffer. Handig voor bij het zwembad! Ik neem het boek Thuishaven van Nora Roberts mee.

Welke boeken neem ik mee op vakantie?
Ik heb natuurlijk een hele stapel e-boeken ‘liggen’ die ik mee ga nemen op vakantie. Allereerst ga ik beginnen aan Vrees me, van Tahereh Mafi. Ik heb meerdere boeken van Nicholas Sparks op mijn e-reader, maar ik ga sowieso De lange tocht lezen. Ik vond die film zó slecht, hopelijk is het boek beter. Het meisje in de trein van Paula Hawkins heb ik onlangs gekocht, ik hoor daar best goede verhalen over. Ook ga ik eindelijk beginnen aan Percy Jackson #1, dat boek heb ik al zo lang geleden gekocht maar alsnog begin ik er steeds niet aan. Een goede gelegenheid om in de vakantie te starten! Last but nog least heb ik ook Harry Potter #1 op mijn e-reader staan, ik vind dat zo’n leuk boek om te lezen!

Ga jij nog op vakantie? Neem je e-books mee, dwarsliggers, of toch normale boeken?

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Emmy juli 6, 2015 at 08:26

  Ik ga alleen een lang weekend naar Londen, waar ik vermoedelijk meer boeken koop dan mijn koffer aankan. Ik ga thuis in de tuin lekker vakantie vieren; dan heb ik permanent toegang tot mijn eigen privébibliotheek. 😀

 • Reply Marjolein juli 6, 2015 at 09:07

  Oehh lekkerr dat je bijna gaat! Het meisje in de trein staat ook op mijn lijstje om te lezen ben heek benieuwd.

 • Reply beautifulday4makeup juli 6, 2015 at 10:36

  3 euro voor 10 ebooken. Dat is echt zo interessatn. Ik ben ook ingeschreven

 • Reply Madelon juli 6, 2015 at 12:53

  Gelukkig gaan wij met de caravan, dus daar kan ik behoorlijk wat boeken in kwijt, hihi. Ik neem meestal iets van 5-8 ‘gewone’ boeken mee en dan mijn e-reader. Al neem ik dit jaar misschien iets minder mee, aangezien wij naar Engeland gaan en dan koop ik natuurlijk weer nieuwe boeken, hihi.

 • Reply Melissa Charlotte juli 6, 2015 at 13:43

  Aangezien we met de auto op vakantie gaan, zit ik niet met gewicht.. Wel met ruimte.. Daarom neem ik twee of drie gewone boeken mee en sowieso m’n iPad voor ebooks.

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale juli 6, 2015 at 15:35

  Qua vakantie is een e-reader natuurlijk ideaal! Ik ga drie x op vakantie, maar naar mijn zonvakantie in Marmaris neem ik Gone, Angst mee en Schim & Schaduw.

 • Reply Sabine juli 6, 2015 at 19:28

  Ik heb al jaren een e-reader en op wat cd’s zo’n 6000 boeken, genoeg keus dus en weegt niks 😀 Dus ja: ik ben fan van de e-reader! 😉

 • Reply Jessica juli 6, 2015 at 22:05

  Ik denk dat ik op mijn vakantie toch wel normale boeken meeneem 🙂

 • Reply Esther juli 7, 2015 at 12:16

  Mij lijkt het wel fijn om eens een dwarslegger te lezen!

 • Reply Tamara juli 7, 2015 at 19:34

  Ik ga heel veel lezen op vakantie! Ik neem sowieso mijn ereader mee, heerlijk!

 • Leave a Reply