Boeken

Ik durf je niet te zeggen – Christina Lauren

Ik las afgelopen maand het boek Ik durf je niet te zeggen van Christina Lauren. Benieuwd wat ik van het boek vond? Lees hier de recensie.

Waar gaat Ik durf je niet te zeggen over?

Hazel is spontaan, extravert en soms wat onhandig. Josh is met zijn rustige, introverte en rationele karakter compleet het tegenovergestelde. Het klikt heel goed tussen de twee tegenpolen, en daar schrikken ze zelf ook een beetje van. Ze halen alles uit de kast om elkaar aan anderen te koppelen en organiseren de ene blind date na de andere. Want meer dan best friends forever zullen Josh en Hazel nooit worden, toch?

Ik heb al een heleboel boeken van Christina Lauren gelezen en dat is niet voor niks: het schrijversduo weet iedere keer weer een fijn boek weg te zetten met een fijne schrijfstijl. In dit boek lees je het verhaal van Hazel en Josh, twee vrienden die gevoelens voor elkaar krijgen. Of je aan het begin al weet hoe het af gaat lopen? Ja. Of dat erg is? Nee. Hazel is super uitbundig, een beetje (of zeg maar gerust: best wel heel erg) gestoord en totaal niet bang om zichzelf te zijn. Josh is wat stiller verbaast zich keer op keer over de rare kleurencombinaties van Hazels kledingkeuze.

Ik durf je niet te zeggen is een heerlijk romantisch boek dat lekker wegleest”

Nadat Josh z’n relatie uitgaat, besluiten hij en Hazel dat ze op date willen. Niet met elkaar, maar een date die de ander voor hem of haar regelt. Dat resulteert in een heleboel rare en ongemakkelijke dates. Je merkt eigenlijk aan het begin van het verhaal dat de twee elkaar wel meer dan alleen maar leuk vinden, maar er wordt heel lang omheen gedraaid. Op een gegeven moment zat ik mezelf echt op te vreten en dacht ik: kus elkaar nou maar!! Waar wachten jullie op? Het verhaal is niet mega origineel, maar wat geeft dat? De karakters zijn leuk weggezet, er zit hier en daar een fijne romantische scène in en je wil het boek eigenlijk in een keer uitlezen. Een dikke aanrader!

Meer recensies lezen van de boeken van Christina Lauren? Klik dan hier.

ik durf je niet te zeggen

Titel: Ik durf je niet te zeggen
Auteur: Christina Lauren
Verschenen: oktober 2019
Pagina’s: 300
Uitgever: Xander Uitgevers

bol-button

Rating: 3/5

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *