Films

I can’t wait: The Hunger Games – Catching Fire

 photo hunger-games-catching-fire-hutcherson-banks-lawrencea.jpg

Al weken, wat zeg ik, maanden kijk ik ernaar uit: The Hunger Games – Catching Fire. Ik keek eerst de film, las toen de drie boeken en nu wacht ik dus op deel twee van de film. 

Twintig maanden hebben we erop moeten wachten, maar vannacht is de film in première gegaan. Je kon bij Pathé een Marathon ticket kopen. Om weer helemaal in de sferen te komen werd eerst deel één vertoond, gevolgd door deel twee waar we allemaal op hebben gewacht. Adorable Books recensente Yara was erbij in Den Haag om als een van de eersten de film te bewonderen. Hoe we hem vonden? Dat lezen jullie binnenkort in een recensie van ons allemaal!

In The Hunger Games – Catching Fire komen Katniss Everdeen en Peete Mellark terug in District 12 van de afgelopen Honger Spelen. Ze kunnen helaas niet lang van hun rust genieten, ze moeten namelijk langs alle districten voor een victory tour. De mensen in de districten worden opstandig. Ligt dat aan de ‘streek’ die ze hebben uitgehaald aan het einde van de 74e Honger Spelen? President Snow is in ieder geval niet blij met Katniss.

Ik moet helaas nog even wachten tot vrijdag totdat ik de film kan bekijken in de bioscoop. Voor die tijd ga ik nog wel even dromen over Gale (Liam Hemsworth).

Hebben jullie Catching Fire gisteren al gezien in de bioscoop?

 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.