Films

I can’t wait: The Hunger Games – Catching Fire

 photo hunger-games-catching-fire-hutcherson-banks-lawrencea.jpg

Al weken, wat zeg ik, maanden kijk ik ernaar uit: The Hunger Games – Catching Fire. Ik keek eerst de film, las toen de drie boeken en nu wacht ik dus op deel twee van de film. 

Twintig maanden hebben we erop moeten wachten, maar vannacht is de film in première gegaan. Je kon bij Pathé een Marathon ticket kopen. Om weer helemaal in de sferen te komen werd eerst deel één vertoond, gevolgd door deel twee waar we allemaal op hebben gewacht. Adorable Books recensente Yara was erbij in Den Haag om als een van de eersten de film te bewonderen. Hoe we hem vonden? Dat lezen jullie binnenkort in een recensie van ons allemaal!

In The Hunger Games – Catching Fire komen Katniss Everdeen en Peete Mellark terug in District 12 van de afgelopen Honger Spelen. Ze kunnen helaas niet lang van hun rust genieten, ze moeten namelijk langs alle districten voor een victory tour. De mensen in de districten worden opstandig. Ligt dat aan de ‘streek’ die ze hebben uitgehaald aan het einde van de 74e Honger Spelen? President Snow is in ieder geval niet blij met Katniss.

Ik moet helaas nog even wachten tot vrijdag totdat ik de film kan bekijken in de bioscoop. Voor die tijd ga ik nog wel even dromen over Gale (Liam Hemsworth).

Hebben jullie Catching Fire gisteren al gezien in de bioscoop?

 

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Anne november 20, 2013 at 11:26

  Ik heb ook eerst de eerste film gezien en daarna in één ruk alledrie de boeken gelezen.
  Ik kan niet wachten om de nieuwe film te zien! Mijn ticketje voor zaterdag heb ik al op zak 🙂

 • Reply Lieke november 20, 2013 at 14:22

  Ik had eerst alle 3 de boeken gelezen toen ik hoorde dat er een film over uitkwam, haha 😀 Ik ga waarschijnlijk nog wel naar de bioscoop voor Catching Fire.

 • Reply Daniëlle november 20, 2013 at 16:00

  Ik ben ook zo benieuwd! Het boek vond ik minder als deel 1, maar ik vermoed dat de film wel super goed gaat worden!

 • Reply Emmy november 20, 2013 at 17:48

  Ik wil zo graaaag!

 • Reply Marleen november 20, 2013 at 18:41

  Ben benieuwd!!

 • Reply Nicole november 21, 2013 at 11:59

  Ik heb de film gister gezien. En hij is erg goed. Ik vond het goed verfilmd.
  Ik heb de film in IMAX gezien, ik had op internet gelezen dat het deel dat ze de arena in gaan ook in IMAX is gefilmd, vandaar dat ik daarvoor had gekozen. Dus als je die mogelijk hebt, zou ik dat zeker doen.
  Het geluid en beeld zijn nog beter dan een “gewoon” scherm

 • Reply Meike november 21, 2013 at 16:07

  Ik heb de film gister gezien in IMAX.
  Deze film vond ik veel beter dan het eerste deel. Deze leek namelijk veel meer op het boek.
  En alle acteurs die er in spelen zijn zoooooo leuk en goed 😀
  (En ik heb bijna de hele film lang gehuild haha)

 • Leave a Reply