Overig

How to: je boekenkast en leesplek aankleden met planten

Ik denk dat veel boekenliefhebbers het met mij eens zijn als ik zeg dat mijn leeshoekje een van mijn favoriete plekjes in huis is. Wat is er dan fijner om je boekenkast en/of leesplek aan te kleden? Bijvoorbeeld met planten!

Kleed je boekenkast aan met planten

In een boekenkast heb je vaak wat loze ruimte voor je boeken. Je kunt er dan voor kiezen om leuke decoratie items op deze planken te zetten. Ik koos voor planten! Zo krijg ik én meer kleur in mijn woning én ziet het er enorm gezellig uit! Ik had zelf al wat planten (bijvoorbeeld de grote die op de grond staat), maar ik wilde er nog meer kleintjes bij. Een goede manier om in één keer meerdere planten aan te schaffen is door de Groene Kneusjes Box van Plantje.nl te kopen. De plantjes die in deze box zitten hebben een schoonheidsfoutje waardoor ze niet meer geschikt zijn voor de normale verkoop. Zonde om ze weg te gooien, dus krijgen ze op deze manier een kans!

Groene Kneusjes Box

De Groene Kneusjes box kost €19,50 (exclusief €5,36 verzendkosten). Je weet van tevoren niet welke plantjes je krijgt. Het is namelijk geheel afhankelijk van de soorten planten die Plantje.nl kan onderscheppen. Wat Plantje.nl wél kan zeggen is dat je een box vol planten krijgt met een waarde van gemiddeld €50 tot €60. Je krijgt in ieder geval nooit levenloze planten, of planten die besmet zijn met een plaag. Het aantal planten dat je krijgt verschilt aardig op basis van de plantsoort en potmaten. Je kunt er vanuit gaan dat je 8 tot 12 planten in de Groene Kneusjes box ontvangt. De potmaten variëren van ongeveer 8 centimeter (diameter) tot 17 centimeter. De plantjes worden bezorgd in een grote doos en staan allemaal rechtop.

De plantjes zijn ook super leuk om in een open boekenkast met vakken weg te zetten. Leg je mooiste boeken op elkaar zodat het een leuke stapel wordt en wissel af met planten. Zo wordt je boekenkast echt een eyecatcher!

Wil jij de Groene Kneusjes box ook bestellen voor €19,50 (exclusief €5,36 verzendkosten)? Klik dan hier.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *