Algemeen

Het SLA boek

SLA

Een kookboek over SLA? Toen ik het las was ik wat sceptisch, maar nieuwsgierig als dat ik ben besloot ik het boek toch eens kans te geven. En gelukkig maar, want dit boek gaat écht niet alleen over alleen maar sla. Het SLA boek staat namelijk boordevol lekkere en gezonde recepten die je gemakkelijk thuis kunt maken.

SLA
Wanneer je aan een kookboek denkt met de naam SLA, dan denk je waarschijnlijk aan een boek vol met recepten van salades. Dit is inderdaad een groot onderdeel van het boek, maar behalve salades komen ook soepen, sappen, hummus en zoete lekkernijen aan bod. En nog meer!

SLA
De productfotografie in het boek is echt onwijs mooi. Je krijgt massaal zin om producten te maken, jummie.

SLA

Hierboven zie je een super lekkere taart waarvan het recept in het boek te vinden is. Het ziet er echt zó goed uit! Binnenkort heb ik de verjaardag van mijn vriend – waar ik altijd de taart(en) voor maak, en deze taart is zeker een kanshebber.

SLA

Het SLA boek is echt een enorme aanrader. De foto’s zijn prachtig, de recepten zijn om te smullen en ook nog eens heel motiverend om heerlijke en gezonde recepten te maken. Daarnaast zijn de recepten van de salades onwijs handig! Als ik aan een simpele salade denk, denk ik al gauw aan sla met wat groenten, maar met deze recepten maak je er een groot feest van.

Het SLA boek kost 24,99 en is te koop bij onder andere bol.com.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.