het kwaad in jou
Adorable Bookclub,  Boeken,  Thriller

Het kwaad in jou – Karen Rose

Laura las voor de Adorable Bookclub de nieuwste thriller van Karen Rose: Het kwaad in jou. Ben je benieuwd wat ze ervan vond? Lees dan gauw door.

Waar gaat Het kwaad in jou over?

Clay Maynard spoort vermiste kinderen op, maar zijn eigen dochter Taylor is door haar moeder jarenlang bij hem weggehouden. Al sinds haar jeugd heeft haar moeder aan Taylor verteld dat haar vader een monster is, maar nu ze hem eindelijk ontmoet kan ze dat beeld bijstellen. Terwijl Taylor werkt als therapeut en eindelijk nieuwe vriendschappen en familiebanden durft aan te gaan, ligt er een gevaar op de loer. Een gevaar dat duisterder en bedreigender is dan iedereen kan vermoeden…

Karen Rose beschrijft het verhaal weer vanuit verschillende karakters. Jasmine, de kleine meid van elf die de moord op haar moeder heeft gezien maar sindsdien niet meer praat. Taylor, de verloren dochter van Clay Maynard en therapeut bij Healing Hearts with Horses. En Clay Maynard, de man die al jaren op zoek is naar zijn dochter tevens ook privédetective.

Het verhaal begint met Jasmine, een klein meisje dat de moordenaar van haar moeder ziet terwijl haar moeder op de grond ligt. Zij begint met haar zusje aan therapie en ontmoet daar Taylor, waar Jasmine voor het eerst sinds de moord tegen praat. Clay zoekt naar zijn dochter Sienna, maar vindt deze al vrij snel op de boerderij. Taylor heeft een nieuwe identiteit aangenomen en blijkt Sienna te zijn, die op zoek ging naar haar vader. De twee raken snel betrokken met elkaar als blijkt dat Taylor een rol gaat spelen in het oplossen van de moord op de moeder van de twee jonge meisjes. Ondertussen ontmoet Taylor een jongeman, Ford, hiermee krijgt ze snel een connectie en komt er een innige band tussen de twee. De moordenaar van de moeder van de meisjes is in de stad, maar die heeft andere plannen om ervoor te zorgen dat hij niet langer meer de verdachte is in deze zaak. Hierdoor lopen er verschillende levensgevaar en wordt de jacht geopend op de moordenaar.

“Een super spannend boek dat je niet wil wegleggen”

Al met al was dit ook weer een ontzettend spannend boek! Het verhaal wordt geschreven vanuit verschillende personages en dat zorgt ervoor dat je betrokken blijft en het boek niet wil wegleggen. Je leest de gedachtes, motieven en ook vooral de emoties van de personages waardoor je een nog beter beeld krijgt van het verhaal. Ondanks dat je de moordenaar al vrij snel weet, is het toch nog spannend hoe het allemaal gaat lopen en wat er gaat gebeuren. Het enige wat enigszins lang duurde, was de aanloop naar het einde. Maar dit is ook voor de thrillerliefhebbers dan zeker een aanrader!

Meer recensies lezen van de boeken van Karen Rose? Klik dan hier.

Een tweede kans voor Jazz Titel: Het kwaad in jou
Auteur: Karen Rose
Verschenen: februari 2019
Pagina’s: 464
Uitgever: De Fontein

bol-button

Rating: 4,8/5

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *