Boekrecensies,  Young adult

Het Godinnenoffer (Goddess Test #3) – Aimée Carter

Het Godinnenoffer Titel: Het Godinnenoffer (Goddess Test #3)
Auteur: Aimée Carter
Verschenen: augustus 2014
Pagina’s: 226
Uitgever: Harlequin
Originele titel: The Goddess Inheritance

Sommige keuzes zijn onmogelijk te maken…
Kate is eindelijk koningin van de onderwereld, naast Henry, op wie ze nog steeds stapelverliefd is. Maar lang duurt haar geluk niet. Na het verraad van Ava wordt ze door de jaloerse godin Calliope ontvoerd en negen maanden gevangen gehouden. Calliope heeft het op haar ongeboren kind voorzien – en Kate staat machteloos… Dan bemoeit Kronos zelf zich ermee en plaatst haar voor een verschrikkelijk dilemma. Als Kate zijn geliefde wordt, mag ze haar zoontje houden, maar zal hij evengoed de hele raad, inclusief Henry, ombrengen. Weigert ze, dan zal Kronos álles vernietigen: mensen én goden. Met het lot van de hele wereld in haar hand moet Kate een manier zien te vinden om Kronos te weerstaan. Zelfs als ze daarvoor de hoogste prijs zal moeten betalen… Leven of liefde Henry of hun kind Kate moet kiezen…

Mening over Het Godinnenoffer

Klik hier voor de recensie van deel #1 en deel #2

Na het lezen van deel 1 en deel 2 was ik razend enthousiast over de Goddess Test serie, en keek ik met veel plezier uit naar het derde deel. Ik moet zeggen dat het in het begin erg tegen viel. Ik verwachtte veel actie en spanning, maar dat was zeker niet het geval. Eenmaal halverwege nam de spanning gelukkig toe.

Kate is onwijs volwassen geworden, zeker als je haar vergelijkt met hoe ze was in deel 1. Ze is inmiddels bevallen van haar kind, en dat merk je maar al te goed. Het verhaal draait nu niet meer om haar en Henry, maar ook om hun kindje Milo. Ik vond het een leuke toevoeging, een kindje. Zeker omdat er geen kinderen voorkomen in het verhaal.

Het einde van Het Godinnenoffer was best goed. Er waren een aantal gebeurtenissen die me het gevoel gaven dat het shocking was, maar veel werd aan het einde goed gemaakt. Het boek las lekker weg en ik had hem in een mum van tijd uit. Ik moet zeggen dat het einde wel een goede afsluiting was. Ik voelde me voldaan en had niet het gevoel dat ik compleet leeggezogen was. Ik ben alleen wel erg benieuwd naar hoe het met Milo verder gaat.

Ben je op zoek naar een leuke boekenreeks met niet teveel poespas? Een boekenreeks waarbij je niet teveel hoeft na te denken? Dan weet ik zeker dat de Goddess Test de juiste reeks is. Ik heb me prima vermaakt!

Meer recensies lezen van de boeken van Aimee Carter? Klik dan hier.

Rating: 4/5

bol-button

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *