Het favoriete boek van de maand mei '15 - Adorable Books
Algemeen

Het favoriete boek van de maand mei ’15

Het is echt een heel lang geleden dat we een lijst hebben gemaakt met boeken die we hebben gelezen in een maand. Vroeger lieten we dan altijd een top 3 zien per persoon, maar we hebben besloten dat we ons favoriete boek per persoon willen laten zien.

Waar-het-licht-is
Yara
Mijn favoriete boek van de maand mei is zéker weten Waar het licht is van Jennifer Niven. Wat een onwijs mooi boek, vol met emoties en zoveel mooie dingen die voorkomen in het leven, maar ook de bizarre dingen in het leven. Dit boek raakt je tot op het bot, en ik kan hem dan ook zeker aanraden om hem te lezen. De volledige recensie kun je hier lezen.

Sterrenhemel_zpsdonjhkov
Danique E.
Als jullie mijn recensie van het boek Sterrenhemel (van Colleen Hoover) hebben gelezen, kun je denk ik wel raden waarom dit boek mijn favoriet van de maand is. Dit boek is zo mooi opgeschreven. Ik houd echt van de schrijfstijl van Colleen Hoover en het boek heeft mij dan ook diep geraakt. Ik vind dit een enorme aanrader! Lees mijn volledige recensie hier.

als-je-het-licht-niet-kunt-zien

Tedje
Als je het licht niet kunt zien is mijn favoriete boek dat ik de afgelopen maand heb gelezen. De schrijfstijl van Anthony Doerr heeft me geraakt. Ik heb zelden een boek gelezen waar alles zo mooi is opgeschreven! Het taalgebruik, de sfeer van het boek, alles klopte. Ik kwam er soms wat moeilijk doorheen, maar het was allemaal de moeite waard! De volledige recensie kun je hier lezen.

de wraak van zeven

Danique V.
De wraak van zeven is mijn favoriete boek van de maand mei. Eigenlijk heb ik maar twee boeken gelezen toen en had ik vrij weinig keus. Toch denk ik dat als ik meer boeken had gelezen, dit nog steeds mijn favoriete boek zou zijn geweest. De hele serie vind ik geweldig en dit boek was óók weer geweldig. Nog steeds zeg ik dat iedereen die van YA houdt deze serie ook écht moet gaan lezen. Deel één valt misschien een klein beetje tegen, vooral als je de film hebt gezien (die niet heel erg goed was), maar de andere delen. Wauw!
Lees hier de recensie.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Madelon juni 12, 2015 at 11:22

  Ik vond Waar het licht is eigenlijk best tegenvallen 🙁 Maar wel leuk om te lezen wat jullie favo boek van de afgelopen maand is ^^

 • Reply beautifulday4makeup juni 12, 2015 at 13:03

  Leuke boeken hebben jullie gekozen. ben er erg benieuwd naar

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale juni 12, 2015 at 17:34

  Ik ben zo benieuwd naar ‘waar het licht is’ en ‘wraak van zeven’!

 • Reply Kelly juni 12, 2015 at 20:25

  Waar het licht is lijkt me prachtig. Die wil ik nog snel lezen!

 • Reply Renée juni 12, 2015 at 21:11

  Ik ben nu bezig met Waar het licht is en ik vind ‘t tot nu toe ook ontzettend goed!

 • Reply Esther juni 14, 2015 at 13:15

  Ik wil waar het licht is, ook nog lezen. 🙂

 • Leave a Reply