Harde lust
Adorable Bookclub,  Boekrecensies,  Roman

Harde Lust (Hacker #3) – Meredith Wild

Julia van de Adorable Bookclub las het vervolg op Harde Liefde en Harde Leugen van Meredith Wild: Harde Lust, het tweede deel uit de Hacker-serie. Benieuwd wat zij van het boek vond? Haar recensie lees je vandaag op de website!

Waar gaat Harde lust over?

Hacker Blake Landon heeft in Erica Hathaway zijn perfecte match gevonden. Hoewel zijn bezitterige aard en haar drang naar vrijheid soms botsen, wil Blake haar nooit meer uit zijn leven. Erica heeft op haar beurt alle vertrouwen in Blake en is vastbesloten samen alle moeilijkheden te overwinnen. Maar als Blake daarin te ver dreigt te gaan, wordt Erica geconfronteerd met een duistere kant van haar geliefde. Tot overmaat van ramp blijken ook Blakes concurrenten een smerig spelletje met haar te spelen: ze willen haar bedrijf te gronde richten. Kan hun relatie de moeilijkheden doorstaan en kunnen Erica en Blake de concurrentie te slim af zijn?

Het verhaal begint eigenlijk weer net zo rustig als de vorige keer. Na heel wat tegenslagen gaat het eindelijk weer goed tussen Erica en Blake, maar helaas kan dat niet gezegd worden over haar bedrijf Clozpin. Nu dat haar beste vriendin eindelijk weer terug is, lijken de rommelige dagen voorbij te zijn. Toch blijkt het tegendeel waar te zijn. Na het spektakel met Risa is er ‘plotseling’ een website de lucht in gegaan die precies hetzelfde doet als Clozpin. Tot overmaat van ramp lijken de hackers Erica en Blake niet los te kunnen laten waardoor Blake een totaal andere, vele duistere, kant van zichzelf laat zien. Kunnen Blake en Erica dit overwinnen? En wie kan Erica nog vertrouwen als er ineens geheimen zijn gelekt? Harde Lust geeft, wederom in een spannend verhaal, antwoord op al deze vragen.

‘De spanning wordt opgebouwd in Harde lust

Als eerste moet ik zeggen dat Meredith Wild een pro is in het opbouwen van de spanning. Waar in het begin vooral veel erotische scènes waren, en het allemaal koek en ei was tussen Erica en Blake, ging het ook weer snel fout. Eerst was ik bang dat het een herhaling zou zijn van Harde Leugen, maar niks bleek minder waar te zijn. Zodra Blake zijn donkere kant liet zien hield ik mijn hart vast voor Erica. Het enige wat ik dacht was: hoe heeft het zo ver kunnen komen? De beslissingen die Erica neemt omtrent Blake, haar bedrijf Clozpin en alle moeilijkheden die ze meemaakt, komen soms hard en onbegrijpelijk over. Je kan zelfs wel zeggen dat ze verslaafd zijn aan elkaars lichaam, koppigheid en controle, wat me soms begon te irriteren. Meredith heeft het Erica’s gedachtes zo gedetailleerd omschreven waardoor je je een voelt met haar. Bij de erotische scènes was het soms een beetje te veel van het goede, maar dat is geloof ik een kwestie van smaak. Naast de vervelende dingen die ze meemaken, zie je ook hoe de liefde tussen Erica en Blake uiteindelijk groeit en sterker wordt.

Harde Lust is een goed vervolg op Harde Leugen en laat je tot het laatste moment afvragen wat er nog meer komen gaat. Zullen Erica en Blake in het volgende boek nou eindelijk met rust gelaten worden? Ik denk het niet en stiekem kan ik niet wachten hoe het verhaal rondom de liefde, het bedrijf en de hackers zich verder gaan ontwikkelen!

Meer recensies lezen van de boeken van Meredith Wild? Klik dan hier.

hardelustTitel: Harde Lust (Hacker-serie #3)
Auteur: Meredith Wild
Verschenen: januari 2016
Pagina’s: 320
Uitgever: Xander Uitgevers
Oorspronkelijke titel: Hardline

bol-button

Rating: 4/5

Deze recensie is geschreven door Julia van de Adorable Bookclub.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *