Adorable Bookclub,  Boekrecensies,  Roman

Harde liefde (Hacker #1) – Meredith Wild

Harde liefdeTitel: Harde liefde (Hacker #1)
Auteur: Meredith Wild
Verschenen: 10 oktober 2015
Pagina’s: 309
Uitgever: Xander Uitgevers
Originele titel: Hardwired

Blake Landon. Sexy, woest aantrekkelijk, onbereikbaar: hij is de ultieme fantasie van elke vrouw. Blake is miljardair, befaamd hacker en krijgt altijd alles wat hij wil. Wanneer Erica Hathaway hem tegenkomt, krijgt ze hem niet meer uit haar hoofd. Maar de timing is verre van perfect. Erica is hard op weg naar een succesvolle carrière. Met een ijzersterk business plan op zak moet ze alleen nog de juiste investeerder vinden. Wat ze nooit had verwacht gebeurt: ze valt als een blok voor de charmes van haar onweerstaanbare investeerder. Ook Blake raakt in de ban van Erica’s charme, intelligentie en ambities, en al snel wil Blake niet alleen haar bedrijf, hij wil Erica helemaal.

Mening over Harde liefde

Harde liefde is het eerste boek dat ik recenseer voor de Bookclub en ik had er meteen zin in! Toen ik het stukje op de achterkant las moest ik meteen denken aan 50 tinten grijs en daardoor dacht ik dat ik wist wat ik ongeveer van het boek kon verwachten. Maar was dat ook zo? Kon dit boek me verrassen? Nou dat heeft het absoluut gedaan!

‘Het einde van Harde liefde heeft me erg verrast’

Het verhaal gaat over Erica Hathaway, een zelfverzekerde, sterke vrouw, die aan het begin staat van haar carrière als zakenvrouw. Wanneer ze bij Angelcom een presentatie mag geven over haar bedrijf Clozpin om investeerders over te halen komt ze de knappe Blake Landon tegen. Blake is een slimme zakenman en miljardair maar ziet niks in het bedrijf van Erica. Blake is echter wel geïnteresseerd in de koppige, sterke en mooie Erica en zo begint een spannend spel van verleiding. Juist omdat ze zo aan elkaar gewaagd zijn de seksscènes interessanter om te lezen dan in andere boeken in hetzelfde genre. Het leven van Erica draait niet alleen om Blake, ze heeft namelijk naast hem nog andere contacten. Daarnaast probeert ze een vervelend akkefietje te vergeten. Op een gegeven moment duikt er een belangrijke man op uit het verleden. Dit alles zorgt ervoor dat het verhaal meer diepgang krijgt en daardoor is het ook makkelijker om jezelf terug te zien in Erica. Het verhaal is spannend en sexy, maar ook verrassend door de speelse en intelligente chemie tussen Erica en Blake.

Het einde heeft me erg verrast! Hoe gaat het nu verder tussen Erica en Blake? Wat is het verleden van Blake en waarom komt Erica daar nu mee in aanraking? Hoe gaat het verder met haar bedrijf Clozpin? Ik kan niet wachten om het volgende deel te lezen!

Vond je 50 tinten grijs leuk maar zocht je toch meer girlpower? Dan is dit boek zeker een aanrader! Je moet er in het begin even inkomen, maar al gauw houdt het boek je in zijn greep en kan je niet meer stoppen met lezen.

Meer recensies lezen van de boeken van Meredith Wild? Klik dan hier.

Rating: 4/5

bol-button

Deze recensie is geschreven door Julia, lid van de Adorable Bookclub.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *