Adorable Bookclub,  Roman

Harde les (Hacker #4) – Meredith Wild

Harde les Meredith Wild
Julia van de Adorable Bookclub las het boek Harde les, geschreven door Meredith Wild. Benieuwd wat zij van het boek vond? Haar recensie lees je vandaag op de website!

Waar gaat Harde les over?

Hacker Blake Landon is knap, rijk, en zielsgelukkig met Erica Hathaway. Ook Erica is klaar om het jawoord te geven aan haar mysterieuze en woest aantrekkelijke lover. Maar dan stuit ze op een duister hoofdstuk uit Blakes verleden. Vastberaden om voor de bruiloft alles over hem te weten te komen, ontdekt ze een kant van Blake die haar fantasie te boven gaat. Zal hun liefde na deze onthulling nog standhouden?

Vanaf de eerste pagina van Harde Les word je meteen in het verhaal getrokken vanwege een scène uit Blakes oogpunt waarin hij zich naar Erica haastte en zich zorgen maakte. Dit is al een ander, en vooral verrassend, begin in vergelijking met de voorgaande delen. Wat is er aan de hand? Je begint dus met een dosis spanning en nieuwsgierigheid naar wat er komen gaat. Harde Les gaat vervolgens verder met de voorbereidingen die Erica en Blake aan het treffen zijn voor hun huwelijk. Echter gaat dit niet zonder slag of stoot aangezien er een zeker vrouwelijk personage uit Blakes verleden roet in het eten lijkt te gooien. Erica’s onzekerheid en vastberadenheid zorgt er vervolgens voor dat ze zich in de problemen weet te werken. Daarnaast rest de vraag wie de informatie over Erica’s vader naar de pers heeft gelekt. Als op een gegeven moment alles fout dreigt te gaan en er gewonden vallen vanwege een schietpartij, is het nog de vraag of Erica en Blake het huwelijk gaan redden.

Wauw wát een verhaal! Van alle boeken is dit deel tot nu toe mijn favoriet. Harde les is een sterke cocktail met als ingrediënten: gevaar, spanning, liefde en seks. Nadat je in de voorgaande boeken vooral Erica en haar verleden leerde kennen, krijg je in dit deel een glimp van het verleden van Blake. Wat heeft ervoor gezorgd dat hij een obsessieve, dominante, control freak is? Dit deel geeft eindelijk antwoorden op de vragen die je je al 3 boeken lang stelde. Ik vond dit geweldig om te lezen, maar vooral ook om te zien hoe Blake opener wordt over zijn emoties naar Erica toe. In de tussentijd lijkt Erica haar koppigheid en kracht teruggekregen en nam ze weer de controle over Clozpin.

‘Van alle boeken is Harde les tot nu toe mijn favoriet’

Wanneer het wederom mis dreigt te gaan door beslissingen die ze neemt, weet je niet meer waar je het moet zoeken. Sommige gebeurtenissen kwamen wederom uit de lucht vallen maar dat maakt dat je het boek binnen no-time uit hebt.
Het verhaal van Erica, Blake en alles rondom Clozpin is al lang geen ‘gewoon’ verhaal meer vol passie, lust en seks. De spanning, het gevaar en de emoties zijn zo intens dat het verhaal je lang bijblijft zodra je klaar bent. Als ik het nog niet eerder had gezegd, dan zeg ik het nu: het is een geweldige serie! Niet alleen vanwege de spannende scènes, maar ook zeker vanwege het goed uitgewerkte verhaal en personages.

Meer recensies lezen van de boeken van Meredith Wild? Klik dan hier.

Ik was je bijna vergetenTitel: Harde Les (Hacker #4)
Auteur: Meredith Wild
Verschenen: 2016
Pagina’s: 329
Uitgever: Xander uitgevers
Oorspronkelijke titel: Hard Limit

bol-button

Rating: 5/5

 

Deze recensie is geschreven door Julia van de Adorable Bookclub.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.