Adorable Bookclub,  Roman

Hard lijf (Hacker #5)- Meredith Wild

hard lijf
Onlangs las je de recensie van Harde les, die Julia van de Adorable Bookclub las. Dit boek is geschreven door Meredith Wild en is het laatste deel van de serie. Benieuwd wat zij van het boek vond? Haar recensie lees je vandaag op de website!

Waar gaat Hard lijf over?

Na haar huwelijk met haar knappe geliefde Blake Landon lijkt Erica’s leven eindelijk perfect. Maar schijn bedriegt: bij terugkomst van hun huwelijksreis is Blake opeens het middelpunt van een schandaal rondom zijn duistere hackerverleden. Met Blakes vrijheid op het spel en hun toekomst in gevaar moeten Erica en Blake tot het uiterste gaan. Lukt het Blake de demonen uit zijn verleden definitief de rug toe te keren? En is de liefde tussen Erica en Blake sterk genoeg om voor altijd te blijven bestaan? Hard lijf is het nieuwe deel uit de succesvolle Hacker-serie.

Laat ik beginnen met dat Hard Lijf totaal anders is dan de voorgaande boeken. Waar je het verhaal vooral uit Erica’s oogpunt las, lees je dit deel ook vanuit het oogpunt van Blake. Waarom zou je denken? Laten we het erop houden dat, zodra je eenmaal bezig bent, het een hele logische wending is. Door deze wending krijg je wel eindelijk door wat er in Blake om gaat en met welke demonen hij vecht om alle problemen op te kunnen lossen. Je komt eindelijk achter het hele verleden van Blake waardoor aan het einde alle puzzelstukken op hun plek vallen. De personageswitch was zeker niet storend, het gaf juist iets extra’s aan het laatste deel van een geweldige serie. Van alle delen is dit het boek dat je in z’n greep houdt van het begin tot het einde. Veel ga ik niet vertellen over het verhaal want dan zou deze recensie vol zitten met spoilers, maar ik kan je wel vertellen dat de serie met het boek beter en beter wordt.

‘Hard lijf is een onwijs goed en sterk verhaal’

Als eerste wat ik wil zeggen is: wat een onwijs goed en sterk verhaal! Het zit vol met rauwe emoties, verraad, bedreiging, liefde en spanning. Ik heb nog nooit een boek uit dit genre gelezen dat me zo in zijn greep heeft gehouden. De Hacker serie heeft alles om je in hun wereld te slepen en je niet los te laten tot de allerlaatste bladzijde! Liefde wordt afgewisseld met angst, bedreiging met lust en obsessie met verraad. Dit is serieus het beste deel uit de hele serie!
Mocht je, net zoals ik, houden van verrassing, passie en veel spanning dan kan ik je deze serie aanraden! Je begint met het eerste boek in de veronderstelling dat je een zeer uitgebreid, seksueel getint en spannend verhaal gaat lezen. Vervolgens word je toch verrast met een verhaallijn die goed in elkaar steekt en de liefde tussen twee personages die van de bladzijdes af spat. Helemaal top dus!

Meer recensies lezen van de boeken van Meredith Wild? Klik dan hier.

Hard lijfTitel: Hard lijf (Hacker #5)
Auteur: Meredith Wild
Verschenen: 2016
Pagina’s: 334
Uitgever: Xander uitgevers
Oorspronkelijke titel: Hard Love

bol-button

Rating: 5/5

 

Deze recensie is geschreven door Julia van de Adorable Bookclub.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *