Win één van de 5 exemplaren van De Happiness Goeroe!
Boeken, Winnen

Win één van de 5 exemplaren van De Happiness-goeroe!

Tedje las onlangs het boek De Happiness-goeroe, een boek dat geschreven is door Jette Schröder. Wat ons allereerst aan dit boek opvalt is natuurlijk het prachtige omslag, dat er heel vrolijk en feestelijk uit ziet. Maar wat nog leuker is, is dat dit een ontzettend leuk feel good boek is. En nu mogen we het nóg leuker maken: we mogen maar liefst vijf exemplaren weggeven aan onze lezers. Lees hier wat je moet doen om kans te maken.

Waar gaat het boek de Happiness-goeroe van Jette Schröder over?

Om een vriendin in nood te helpen, valt Iris tijdens een spectaculair feest in voor een bekend tv-medium. Ze verdiept zich in mantra’s, leert een paar spirituele oneliners uit haar hoofd en geeft zichzelf een mooie artiestennaam: Vlinder. Tot haar eigen verbazing is haar optreden een doorslaand succes. Binnen de kortste keren zijn duizenden meiden in de ban van de mysterieuze, gemaskerde goeroe die de ‘Happiness Lifestyle’ predikt.

Dat klinkt als een geweldig boek voor mooie zomerse dagen, toch? En aangezien de lente net van start is gegaan (en we heerlijke zomerdagen al gehad hebben!): het ultieme boek om te lezen. We maken jullie graag blij, daarom geven we aan vijf mensen een boek weg!

Wat moet je doen om kans te maken op een exemplaar van de Happiness Goeroe?

– Laat een berichtje achter en vertel ons waarom jij dit boek graag wil lezen. Let op: vul een geldig e-mail adres in!
– Wij vinden het ook erg leuk als je ons liked (niet verplicht, maar dit vinden we wel heel leuk) op InstagramFacebookTwitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.

Deze winactie loopt tot en met 2 mei 23.59 uur. We nemen daarna contact op met de winnaars via e-mail.

In samenwerking met HarpersCollins. 

Previous Post Next Post

54 Comments

 • Reply Regina Schut mei 1, 2018 at 11:57

  Maak heel graag kans! Kan wel een beetje Happiness gebruiken.

 • Reply Ingrid mei 1, 2018 at 13:05

  Ik word al vrolijk als ik naar het boek kijk 🙂 ben benieuwd naar het verhaal!

 • Reply Kimberly mei 1, 2018 at 15:32

  Wat een mooie omslag! Ik ben gelijk benieuwd naar het boek :).

 • Reply Sara Assarrar mei 2, 2018 at 00:02

  Ik was op YALfest en heb als een van de gelukkigen de workshop van Jette over haar boek kunnen volgen. Dat was zo ontzettend leuk! Tijdens haar workshop vertelde ze ook een stukje over haar verhaal en het klonk zo hilarisch en echt een verhaal dat ik sowieso zou gaan lezen. Ik heb hem daarom gelijk op mijn TBR lijst gezet en zie mezelf hem al tijdens de vakantie bij het strand lezen en hoe geweldig zou het wel niet zijn om er dan eentje te kunnen winnen. Waarom ik hem dus super graag wil is omdat het me zo een ontzettend vrolijk en heerlijk boek lijkt om te lezen en de wereld om me heen eventjes te vergeten. Jette is een super leuke vrouw dus ik ben ontzettend benieuwd wat ze heeft geschreven. 🙂

 • 1 2 3

  Leave a Reply