Hallo, tot ziens en alles daartussen
Boekrecensies,  Young adult

Hallo, tot zien en alles daartussen – Jennifer E. Smith

Voor de zomer is het boek Hallo, tot ziens en alles daartussen uitgekomen, geschreven door Jennifer E. Smith. Dit is een Young Adult roman en wordt op Goodreads als erg goed beschreven. Benieuwd wat ik van dit zomerse boek vind? Lees gauw verder!

Waar gaat Hallo, tot ziens en alles daartussen over?

‘Hallo, tot ziens en alles daartussen’ is een onweerstaanbaar boek voor jongeren, geschreven door bestsellerauteur Jennifer E. Smith. Tijdens hun laatste nacht samen moeten Clare en Aidan een onmogelijke keuze maken. Voor fans van Rainbow Rowell en John Green. Clare maakt áltijd lijstjes. En vanavond komt het erop aan: de laatste avond met Aidan voordat ze op kamers gaan, ver weg van elkaar. De grote vraag is: kunnen ze er maar beter een punt achter zetten, of kiezen ze voor een lange-afstandsrelatie? Om dat uit te vogelen heeft Clare een lijstje gemaakt die hen langs alle bijzondere plekken moet brengen van hun tijd samen. Wordt het een tot ziens voor altijd of alleen voor nu?

 

Nadat ik het boek Duizend kilometer tussen jou en mij heb gelezen, ook geschreven door Jennifer E. Smith, was ik razend enthousiast. Je kunt je dan ook wel voorstellen dat ik nog een stuk enthousiaster was, toen ik las dat uitgeverij Fontein weer een nieuw boek van haar zou gaan vertalen! Vol goede moed begon ik aan het boek en ik kan je verzekeren dat het weer zo’n fijn boek is, dat heerlijk wegleest en dat je binnen een mum van tijd uit zult lezen. Hallo, tot zien en alles daartussen is een boek met een zomers tintje, vooral als je kijkt naar het onderwerp. Afscheid nemen van je liefde, omdat alle twee aan de andere kant van het land gaat studeren. Het blijft een lastig onderwerp.

Jennifer E. Smith heeft weer een heerlijke roman geschreven met Hallo, tot ziens en alles daartussen!

Wat ik zo leuk vind aan Hallo, tot ziens en alles daartussen, is dat je maar één dag in het leven van Clare en Aiden meemaakt, en toch heb je het gevoel dat je ze al jarenlang kent. In het boek wordt ieder moment beschreven dat plaatsvindt in de 24 uur dat je met hen op pad bent. Dat vind ik onwijs goed beschreven door Jennifer E. Smith!

Om direct maar met de deur in huis te vallen: Jennifer E. Smith heeft weer een heerlijke roman geschreven. Een die ik bijna niet kon wegleggen, zo fijn vond ik Hallo, tot zien en alles daartussen! Het einde was, natuurlijk, wel wat voorspelbaar, maar ik vond het een onwijs vermakelijk boek en kan hem dan ook zeker aanraden.

Hallo, tot zien en alles daartussenTitel: Hallo, tot ziens en alles daartussen
Auteur: Jennifer E. Smith
Verschenen: juni 2016
Pagina’s: 236
Uitgever: Fontein

bol-button

Rating: 4/5

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *