Boeken

Gratis boeken lezen komende zomer doe je zo!

Vakantiebieb

De zomer is begonnen en weel mensen gaan weer op vakantie. De hoogste tijd om je koffer vol te stoppen met boeken. De Online Bibliotheek maakt het dit jaar net wat makkelijker met de Vakantiebieb waarbij je gratis boeken kunt lezen. Oók als je geen lid bent van de bibliotheek. Is dat nog eens fijn!

Wat is de VakantieBieb precies?

De VakantieBieb is een app, die beschikbaar is voor iedere telefoon en tablet en wordt aangeboden door de Online Bibliotheek. Via deze app kun je boeken lezen die vanaf 1 juli tot en met 31 augustus beschikbaar zijn. Er is een divers aanbod, vrijwel ieder genre komt aan bod en er is aan iedere doelgroep gedacht. Het is ideaal om deze app te gebruiken op vakantie.
De bibliotheek wil zo iedereen stimuleren om te gaan lezen. Wel kan je de boeken maar tot 31 augustus gebruiken, daarna gaat de app offline. Goed nieuws: gelukkig zijn de meeste boeken beschikbaar in de Online Bibliotheek en kan je dus gewoon doorlezen.

Tot en met 31 augustus kun je 60 gratis boeken lezen in de app VakantieBieb van de Online Bibliotheek. Het fijne is dat je de app op je smartphone of tablet kan downloaden (zowel voor Apple als Android).

Wat voor soort boeken staan er in de VakantieBieb?

Natuurlijk hebben wij ook even een kijkje genomen dit jaar! Dit jaar lees je toppers als Gebroken (van B.A. Paris), Het geheim van mijn man (Liane Moriarty), 9 november (Colleen Hoover) en Ik geef je de zon (Jandy Nelson). Ook staan er nog veel meer boeken in: Kolja, De tolk van Java, Moord op de Oriënt-Express, Ibiza: de erfenis, Versplinterd en Misstap.

Download hier de VakantieBieb voor iPhone/iPad.
Download hier de VakantieBieb voor Android.

One Comment

  • Mascha

    Ik geef je de zon wilde ik nog graag lezen 🙂 dus die ga ik eens bekijken.
    Vakantiebieb ken ik al jaren, maar er zat vaak niks bij wat mijn smaak was. Fijn dat het nu wat beter is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *