Nieuws

Gratis boeken lezen deze zomer!

Voor de mensen die de app al vaker hebben gebruikt, is het geen verrassing. In juli kan je de VakantieBieb weer gebruiken. Dat betekent: gratis e-books!

Wat is de VakantieBieb?

De VakantieBieb is een app voor elke telefoon en tablet. Via de app kan je boeken lezen die tot 31 augustus beschikbaar zijn. Dit zijn populaire boeken, maar ook iets minder populaire. Ook komt elk genre aan bod (ook voor kinderen!), waardoor het een app is die iedereen kan gebruiken op vakantie.
De bibliotheek wil zo iedereen stimuleren om te gaan lezen. Wel kan je de boeken maar tot 31 augustus gebruiken, daarna gaat de app weer offline en moet je weer even wachten tot de volgende vakantie.

Tot en met 31 augustus kun je dus 60 gratis boeken lezen in de app VakantieBieb van Stichting De Bibliotheek. Het fijne is dat je de app op je smartphone of tablet kan downloaden (zowel voor Apple als Android).

Wat voor soort boeken?

Natuurlijk hebben wij ook even een kijkje genomen dit jaar! Je kunt onder andere Hittegolf van Suzanne Vermeer en De gevleugelde van Arthur Japin lezen. En voor de Jojo Moyes fans: Portret van een vrouw! Voor de YA fans kan je het boek Duizend kilometer tussen jou en mij lezen! Ook staat Wij Leugenaars erop dit jaar. Andere titels zijn: Hartslag van Tess Gerritsen, De Au Pair van Maartje Fleur en Neem een geit van Claudia de Breij.

Download hier de VakantieBieb voor iPhone/iPad.
Download hier de VakantieBieb voor Android.

Gebruik jij de VakantieBieb al?

2 Comments

  • Fleur

    Ik heb de app maar ik zie amper leuke boeken. Heeft iemand een tip wat ik kan lezen via die app? Zoals Young-Adults en fantasie. Via de bibliotheek app kan je trouwens veel meer krijgen en dat het hele jaar door….

    Groetjessss

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *