Boeken

Goedkope Young Adult boeken door literatour ’16!

Goedkope Young Adult boeken door literatour

Literatour, ik houd er van. Young adult is helemaal mijn genre en ik geniet dan ook intens van deze week. Het ontmoeten van Laure Eve, het interviewen van Jenny Han vandaag (wish me luck!) en… alle mooie acties! Er zijn super veel goedkope boeken door de Literatour en dat vind ik geweldig. Dat maakt lezen niet alleen een stuk toegankelijker, maar het zorgt er ook voor dat ik mijn boekenkast kan aanvullen met geweldige titels. Benieuwd naar de goedkope Young Adult boeken door Literatour? Lees gauw verder.

Goedkope Young Adult boeken door literatour

Het boek Seeker van Arwen Elys Dayton vond ik onwijs spannend en kan ik dan ook aanraden. Hij kost nu ook maar €10,- dus voor dat bedrag kun je hem niet laten liggen.
Ook De opdracht (Endgame #1) van James Frey is afgeprijsd naar €10,-. Dit gele boek valt echt enorm op in je boekenkast door de kleur.
Wat ik zo leuk vind aan deze actie van Best of YA, is dat er een nieuw boek mee doet! De Graces van Laure Eve kost tijdelijk €10,- en ik kan je verzekeren dat het een leuk boek is.

Goedkope Young Adult boeken door literatour

Vorig jaar las ik The Cage van Megan Shepherd en ik was helemaal fan. Hij doet ook mee aan de €10,- actie van Best of YA.
Dit boek heb ik helaas niet gelezen, maar wellicht is deze actie nu wel juist het moment om hem aan te schaffen. De Fixer van Jennifer Lynn Barnes kost, je raadt het al, €10,-!
De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine van Ransom Riggs, de filmeditie. Hij is niet speciaal afgeprijsd voor de literatour, maar hij is wel goedkoop. Hij kost nu maar €10,-.. Koopje!

Goedkope Young Adult boeken door literatour

Ben je van plan om Girl Online van Zoe Sugg te gaan lezen? Dan is dit je kans. Voor €10,- koop je deze mooie hardcover, een pareltje in je boekenkast.
Hof van doorns en rozen van Sarah J. Maas, een van mijn favoriete boeken kost tijdelijk ook maar €10,-
Een Young Adult van Nederlandse boeken! Het boek Bloedbroeders van Helen Vreeswijk doet mee aan de speciale actie van Best of YA en kost tijdelijk €10,-

Goedkope Young Adult boeken door literatour

Nog een Nederlands Young Adult boek. Virus van Mirjam Mous is ook voor een tientje te koop.
Ik las het boek Dwaaleiland van Melissa de la Cruz een tijdje geleden en dit boek staat echt te stralen in je boekenkast. Voor €10,- is hij van jou!
Mag ik even heel enthousiast zijn? Het boek Aan alle jongens van wie ik hield van Jenny Han is afgeprijsd en kost €14,99. Ik vond dit zo’n leuk boek!

Goedkope Young Adult boeken door literatour

Eenzaam en extreem ver weg van Kate Ling Win is niet zo lang geleden verschenen en Danique V. was razend enthousiast. Lees hier de recensie. Hij kost nu €14,99
Vlam van Floortje Zwigtman, nog een Nederlands YA boek! Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit van dit boek gehoord dus het zou voor mij de perfecte gelegenheid zijn om dit boek aan te schaffen. €14,99
Mocht je nog willen beginnen aan de Pretty Little Liars serie dan is dit je kans, het eerste boek kost maar 10,-! Hij is niet speciaal afgeprijsd voor de literatour, maar dat mag de pret niet drukken, toch?

Goedkope Young Adult boeken door literatour

De Hush, hush serie van Becca Fitzpatrick kost nu per deel maar €14,99! Ik heb deel 1 en 2 gelezen en deel 3 en 4 staan inmiddels op me te wachten. Can’t wait <3

Goedkope Young Adult boeken door literatour

Danique heeft het boek Half licht gelezen en inmiddels zijn deel 2 en 3 ook uitgekomen en je kunt het eigenlijk al raden… Deze boeken koop je met korting! Super handig. De Half licht serie van Sally Green kost nu maar €14,99 per deel.

Goed om te weten: de boeken van uitgeverij Van Goor (Best of YA) koop je tot en met 31 oktober met deze heerlijke prijs, de boeken van uitgeverij Moon koop je t/m 15 oktober met de super fijne prijs. 

Wat vind jij van deze goedkope Young Adult boeken door literatour? Welk boek ga jij kopen?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Eveline Fleur september 23, 2016 at 09:26

  Wat een fijne prijzen allemaal. I love it! Ik ben zelf ook dol op YA boeken en heb deel 1 van Lockwood & Co voor maar € 5,- gekocht! Ook heel fijn. 🙂 En succes met het interview met Jenny Han! Haar boek is echt fantastisch. Deel twee staat nog op mijn tbr lijstje. x

 • Reply Madelon september 23, 2016 at 11:00

  Het is volgens mij maar goed dat ik een boekenkoopverbod heb, want als dat niet was, zou ik denk ik heeeeeeel veel boeken hebben gekocht xD

 • Reply Ingrid september 23, 2016 at 11:52

  Vuur en as van Sabaa Tahir is nu ook 5 euro!

 • Reply Daniëlle september 24, 2016 at 08:50

  Ik word altijd zo enthousiast in de boekhandel als ik zie dat boeken best wel goedkoop zijn! Wat leuk 🙂 Ik ga denk ik alleen niets kopen, omdat ik probeer mijn TBR stapel wat te laten inslinken. Alleen De Graces wil ik wel heel graag hebben…

 • Reply Esther oktober 7, 2016 at 17:18

  Ik heb hof van doorns en rozen en de graces gekocht. 🙂

 • Leave a Reply