TV-series

Goed nieuws voor alle Suits fans!

Onze donderdagmorgen begint wel heel erg goed, want we hebben nieuws uit serieland. Gisteren verscheen een mooi nieuwtje, namelijk dat er een nieuwe serie verschijnt, een spin-off van Suits! Benieuwd over wie deze spin-off zal gaan? Lees gauw verder!

Let op: onderstaande alinea bevat een spoiler, als je seizoen 6 nog niet hebt gezien dan moet je doorscrollen šŸ˜‰
Inmiddels is Suits aanbeland bij seizoen 7. In maart eindigde seizoen 6 met een wel heel heftig einde, namelijk het vertrek van Jessica. Niemand die dit heeft zien aankomen, natuurlijk. Suits draait om onder meer Jessica, en met haar vertrek brak er een nieuw tijdperk aan voor de serie. Omdat Jessica zo’n succesvol personage is en de serie mateloos populair is, krijgt zij een spin-off. Yes!

Mocht je nu verdrietig zijn om het vertrek van Ā Jessica, niet getreurd: ze keert nog terug in de serie. Ze zal te zien zijn in de seizoensfinale van seizoen 7.

Spin-off rondom Jessica Pierson

Wanneer de spin-off precies zal worden gelanceerd is nog onbekend. Naar verwachting zal dit in 2018 zijn, wanneer seizoen 7 van Suits ten einde is. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en houden je op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent de serie!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.