Boekrecensies, Young adult

Girl online: on tour – Zoe Sugg

Girl online: on tourTitel: Girl Online: On Tour
Auteur: Zoe Sugg
Verschenen: november 2015
Pagina’s: 312
Uitgever: Van Goor

Als Penny door Noah wordt meegevraagd op zijn allereerste Europese tournee, kan ze niet wachten om de lange, zwoele zomer door te brengen met haar goddelijke rockvriendje. Maar Noah heeft een propvol schema, de andere bandleden zijn niet bepaald hartelijk en hij krijgt dreigberichtjes van jaloerse fans. Penny vraagt zich af of ze wel geschikt is voor een rondreizend bestaan. Ze mist haar familie, haar beste vriendje Elliot en haar blog ʻGirl Onlineʼ.

Mening over Girl online: on tour

Nadat ik het eerste boek van Zoe Sugg, Girl Online, heb gelezen was ik benieuwd naar het vervolg. Zou het net zo leuk zijn?

Girl Online: on tour gaat verder waar het eerste boek Girl Online is gestopt. Penny mag met haar rockster vriendje mee op tour door Europa. Ze gaan alle grotere steden af: Berlijn, Rome en Parijs komen aan bod. Noah heeft Penny afgesproken om veel dates te hebben in deze steden, maar Noah blijkt ineens een stuk populairder dan verwacht. Hij heeft helemaal geen oog meer voor Penny.

De locaties die Penny en Noah bezoeken worden uitgebreid beschreven, dat vind ik zo tof. De stad Rome wordt uitgebreid beschreven en ik heb die stad bezocht, dan herken je die locaties ook die worden genoemd. Vind ik leuk! Het boek is vermakelijk en lekker laagdrempelig, je hoeft totaal niet na te denken tijdens het lezen. Op zijn tijd is dat erg fijn!

Het verhaal is niet heel sterk, dus ik zou zeker geen verwachtingen hebben van dit boek. Desondanks vond ik het een erg vermakelijk verhaal en heb ik het boek in een mum van tijd uitgelezen. Het boek staat prachtig in je boekenkast en als je fan bent van deze YouTuber kan ik het je zeker aanraden om het boek aan te schaffen.

Meer recensies lezen van de boeken van Zoe Sugg? Klik dan hier.

Rating: 4/5

bol-button

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Eveline januari 2, 2016 at 11:22

  Klinkt leuk. Nóg een boek erbij op mijn verlanglijstje… 😉

 • Reply Daniëlle januari 2, 2016 at 12:32

  Ik heb ‘m ook al in m’n kast staan. Vond het eerste boek erg vermakelijk, inderdaad geen sterk verhaal, dus dat verwacht ik bij dit deel ook niet. Maar de verhaallijn is heel leuk!

 • Reply hetboekenik januari 2, 2016 at 17:09

  Ik vond het eerste boek al niet echt toppie, maar als ik deze review lees, verwacht ik mee van hetzelfde. Deze ga ik wss niet lezen dus

 • Reply Esther januari 3, 2016 at 12:44

  Deel 1 staat nog op mijn lijstje om aan te schaffen en te lezen. Want ik ben heel erg benieuwd! 🙂 Is het boek ook leuk als je de youtuber zelf niet kent?

 • Reply Nynke-Boudien januari 3, 2016 at 14:42

  Voor mij is dit echt een guilty pleasure, ik heb ook weer genoten!

 • Reply Ayla januari 3, 2016 at 18:59

  Ik wil het eerste boek graag lezen! x

 • Leave a Reply